Άγριες Μέλισσες: Έτσι πέφτει νεκρή η Φωτεινή

Spoiler «φωτιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έτσι πέφτει νεκρή η Φωτεινή

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η ηρωϊδα της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα πέσει νεκρή.

Έτσι πέφτει νεκρή η Φωτεινή στις Άγριες Μέλισσες

«Πέσαμε στο 10 το καλό που είναι οι “Άγριες Μέλισσες”. Υποδύομαι τη Φωτεινή, μου το είπε ο Χαρίτος. Η μόνη θυσία που μου ζήτησε να κάνω ήταν να βάψω τα μαλλιά μου, γιατί ήμουν ξανθιά.

Στην απόδραση κάναμε φοβερά γυρίσματα στο Λαύριο, μέσα στις σπηλιές, στα σκοτάδια. Φθάνουμε σε ένα δάσος και μας πλησιάζουν να μας σκοτώσουν. Εκεί ζητώ στην Ελένη να φύγουν να σωθούν και θα μείνω εγώ πίσω να τους καθυστερήσω.

Έρχεται ένας φαντάρος από το συνεργείο και μου λέει “δεν θέλω να σας πυροβολήσω. Σας έχω συμπαθήσει πολύ», είπε για το τέλος της στη σειρά.

«Ο Βόσκαρης είναι “ντοστογιεφσκικός” ήρωας. Θα φύγει από τις φυλακές, αλλά του έχει γίνει έμμονη ιδέα η Ελένη και την κυνηγάει. Η Χατζίδου έρχεται μαζί μας και μας εκβιάζει και δεν μπορούμε να μην την πάρουμε μαζί. Θα βρει τη μοίρα της» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1:

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 44 – β κύκλος

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει.

Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς.

Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του. Είδηση που «καίει» για τις Άγριες Μέλισσες. Ερωτεύονται παράφορα Δρόσω και Κωνσταντής.