Γιώργος Αγγελόπουλος: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του - "Φυσικά και θα κοινωνήσω, δεν..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του -

Καλεσμένος στον Τάκη Χαντζή και στο direct βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού θα κοινωνήσει κανονικά.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον καλεσμένο του τι φοβάται περισσότερο για να λάβει την απάντηση: «Έχω φόβο Θεού»

Βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Η πίστη είναι καθαρά προσωπική υπόθεση».

Και στην συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα κοινωνούσε αυτή την περίοδο.

«Φυσικά και θα πήγαινα να κοινωνήσω. Δεν φοβάμαι», απάντησε αφοπλιστικά.

«Οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες που ορίζει η πολιτεία μας γιατί αποδεδειγμένα έχουν φύγει άτομα από κορονοϊό», δήλωσε τονίζοντας ότι δεν πήγε στη Σκιάθο στην πρώτη καραντίνα και έμεινε στην Αθήνα, γιατί δεν ήξερε αν ήταν ασυμπτωματικός φορέας. Αγγελόπουλος έκανε τεστ κορωνοιού. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

«Αυτό που οφείλω να κάνω είναι να προστατεύσω τους άλλους ανθρώπους», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Αγγελόπουλος αδειάζει τον Τανιμανίδη: "Στο Survivor δεν θα..."

Στην εκπομπή Direct του ALPHA με τον Τάκη Χατζή το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor, και προχώρησε σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, για το αν τελικά θα παρουσιάσει το Survivor και για το αν επιθυμεί να έχει ως συμπαρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε αρχικά πως ως συμμετέχοντας δεν θα ξανά έπαιρνε μέρος παρά μόνο να αναλάβει χρέη παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, είπε: «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Αναφορικά με τον αν θα ήθελε να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη, είπε με ειλικρίνεια: «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα»!

Τέλος, για τις φήμες που τον θέλουν να ζητάει ένα εξωφρενικό ώστε να ήταν ο Bachelor του ALPHA, αποκάλυψε: «Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι εγώ οτιδήποτε κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές. Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά». Ο