Σπύρος Σταμούλης: Όλες οι εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες από τον εισαγγελέα της σειράς

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπύρος Σταμούλης: Όλες οι εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες από τον εισαγγελέα της σειράς

Στη κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Σπύρος Σταμούλης, ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε πολλά για την σειρά που έχει καθηλώσει πολλούς.

«Είχα ήδη γνωστούς και φίλους που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Από πέρυσι ήθελα να συμμετέχω. Έστειλα το βιογραφικό μου και για καλή μου τύχη οι συντελεστές είχαν ήδη δει προηγούμενες δουλειές μου. Δεν είχαν δει μόνο την δουλειά μου στο “Κόκκινο Ποτάμι”, αλλά και τη ζωή του Καποδίστρια που έπαιζα στον κεντρικό ρόλο. Τον Αλέξη δεν τον ενδιαφέρει να μπει στην οικογένεια του Δούκα, τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη.

Θέλει να την πάρει από αυτή την οικογένεια και να την βοηθήσει να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Πηνελόπη είναι πολύ καταπιεσμένη, ο Αλέξης το έχει καταλάβει, έχει δει κάποια στοιχεία πάνω της που του αρέσουν πάρα πολύ. Πιστεύω πάντα η Πηνελόπη θα έχει συναισθήματα για τον Μελέτη, ίσως στο τέλος την χάσει», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η οικογένειά μου οι περισσότεροι ασχολούνται με την ναυτιλία, εγώ έχω τελειώσει οικονομικά, έχω κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Παράλληλα είχα την τύχη να περάσω στη δραματική του Εθνικού, αλλά πάντα το απέφευγα. Με τρόμαζε πάρα πολύ η ζωή ενός ηθοποιού. Οι γονείς μου δεν ήθελαν, αλλά με στήριξαν».

Άγριες Μέλισσες: Έτσι πέφτει νεκρή η Φωτεινή

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η ηρωϊδα της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα πέσει νεκρή.

Έτσι πέφτει νεκρή η Φωτεινή στις Άγριες Μέλισσες

«Πέσαμε στο 10 το καλό που είναι οι “Άγριες Μέλισσες”. Υποδύομαι τη Φωτεινή, μου το είπε ο Χαρίτος. Η μόνη θυσία που μου ζήτησε να κάνω ήταν να βάψω τα μαλλιά μου, γιατί ήμουν ξανθιά.

Στην απόδραση κάναμε φοβερά γυρίσματα στο Λαύριο, μέσα στις σπηλιές, στα σκοτάδια. Φθάνουμε σε ένα δάσος και μας πλησιάζουν να μας σκοτώσουν. Εκεί ζητώ στην Ελένη να φύγουν να σωθούν και θα μείνω εγώ πίσω να τους καθυστερήσω.

Έρχεται ένας φαντάρος από το συνεργείο και μου λέει “δεν θέλω να σας πυροβολήσω. Σας έχω συμπαθήσει πολύ», είπε για το τέλος της στη σειρά.

«Ο Βόσκαρης είναι “ντοστογιεφσκικός” ήρωας. Θα φύγει από τις φυλακές, αλλά του έχει γίνει έμμονη ιδέα η Ελένη και την κυνηγάει. Η Χατζίδου έρχεται μαζί μας και μας εκβιάζει και δεν μπορούμε να μην την πάρουμε μαζί. Θα βρει τη μοίρα της» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.