Πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει τόπλες και κόβει την ανάσα!

Κι όμως τόλμησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει τόπλες και κόβει την ανάσα!

Το συγκεκριμένο μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM έχει χαρακτηριστεί αγοροκόριτσο αρκετές φορές. Με αυτή τη φωτογραφία της έβαλε φωτιές στο instagram!

Παρά το γεγονός ότι μπήκε άπειρη στο παιχνίδι, στην πορεία έδειξε πως τα καταφέρνει καλά και έγινε πολλών η αγαπημένη. Ο λόγος για την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε από τον Διονύση Κουτσή και στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε:

«Μπορείς να κάνεις τα πάντα. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι εκτός του κόνσεπτ, όσο έκανα το τσιγάρο μου ήρεμη και χαλαρή, όμως το μάτι του φωτογράφου ήξερε πότε είναι η καλή λήψη». Εσπευσμένα στην αστυνομία πρώην παίκτρια του gntm, τι συνέβη;

τοπλε μαρια μιχαλοπούλου

The 2night: Σάστισε ο Αρναούτογλου με το φόρεμα της Μιχαλοπούλου από το GNTM - Θανατηφόρο σκίσιμο

Η αγρότισσα του GNTM, όπως πολλοί την χαρακτήριζα, Μαρία Μιχαλοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του The 2night show και άφησε άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο με τις αποκαλύψεις που έκανε για όσα βίωσε μετά την έξοδό της από το ριάλιτι του STAR, όσο και με την εμφάνισή της.

Οι αποκαλύψεις της Μιχαλοπούλου στον Αρναούτογλου και η απίστευτη εμφάνισή της
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλόπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχα φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν».

«Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρώην παίκτρια του GNTM. «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία.»

«Μετά το GNTM χρειάστηκα μια περίοδο προσαρμογής που για μένα κράτησε τρεις εβδομάδες» κατέληξε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Δείτε εδώ και την απίστευτη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη πριν από λίγες ημέρες στην ίδια εκπομπή.