The Bachelor: Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη μετά την αποχώρηση της Μαρίνας - "΄Ήταν μεγάλο σοκ..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη μετά την αποχώρηση της Μαρίνας -

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίνας από το The Bachelor οι υπόλοιπες παίκτριες ήταν σε σοκ. Το μεγαλύτερο σοκ όμως ήταν αυτό του Παναγιώτη.

Η Μαρίνα ήταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και οι υπόλοιπες παίκτριες την έτρεμαν! Μέχρι την στιγμή που αποφάσισε λόγω πίεσης να φύγει από μόνη της.

Ο Παναγιώτης ο οποίος ειχε έρθει πολύ κοντά της, δήλωσε: «Η αποχώρηση της Μαρίνας ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Είχα έντονα συναισθήματα για εκείνη, στη ζωή όμως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Συνεχίζω να ψάχνω την σύντροφο της ζωής μου. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και δεν υποτάσσεται σε κανέναν». Αυτή ωστόσο είναι η γυναίκα της ζωής του.

The Bachelor: Αποκαλύφθηκε ο Βασιλάκος - "Είναι το πιο ωραίο ραντεβού..."

Στο αποψινό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε με ποια παίκτρια έχει βγει το πιο ωραίο ραντεβού μέχρι στιγμής.

Μετά από μια μέρα παιχνιδιού στο λούνα πάρκ ο Παναγιώτης επέλεξε να βγει ραντεβού με την Βίβιαν, οι δυο τους έκαναν μια βόλτα με την ρόδα και έπειτα κάθισαν για φαγητό με τον Παναγιώτη να εξομολογείται!

"Είναι το πιο ωραίο ραντεβού που έχω βγει, όταν κοιτάω τα μάτια σου ηρεμώ!" Και ανάμεσα σε αυτά τα λόγια η Βίβιαν φυσικά...έλιωσε!

The Bachelor: Στα όρια της έφτασε η Σία - "Κατεβάστε με , πεθαίνω!"

Στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης έβγαλε τα κορίτσια για ραντεβού στο λούνα παρκ, μόνο που η Σία δεν άντεξε τα extreme παιχνίδια και ένα συγκεκριμένο έφτασε στα όρια της!

Στο παιχνίδι red devil όπου ένα γιγάντιο σφυρί στριφογυρίζει στον αέρα με τις παίκτριες δεμένες επάνω του, η Σία έφτασε στα όρια της και κόντεψε να της κοπεί η ανάσα!

Άριχσε να φωνάζει "Πεθαίνω κατεβάστε με!" και φυσικά ο Παναγιώτης ειδοποίησε αμέσως ώστε να σταματήσει να λειτουργεί.