Σωτήρης Τσιόδρας: Αυτό είναι το κόμμα που ψηφίζει; Η ατάκα που τον "έκαψε"

Ειπώθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Τσιόδρας: Αυτό είναι το κόμμα που ψηφίζει; Η ατάκα που τον

Άθελά του ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας μπήκε ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Τα βέλη του ΣΥΡΙΖΑ συχνά τον στοχοποιούν, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας τον στηρίζουν. Τι λέτε να ψηφίζει ο ίδιος;

Τις προάλλες, στο δελτίο του Mega, κλήθηκαν οι Δημήτρης Μανιάτης και Γιώργος Παπαχρήστος να σχολιάσουν την επικαιρότητα στη Ράνια Τζίμα και την κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Ο, δε, Παπαχρήστος, σύμβουλος έκδοσης εφημερίδας «Τα Νέα», αναφέρθηκε στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίχτηκε και στην επίθεση, όπως είπε, κατά του Σωτήρη Τσιόδρα: «Η επίθεση στον κ. Τσιόδρα δεν είναι τυχαία δεν ήρθε ξαφνικά στο μυαλό κάποιων ότι δηλαδή να πούμε ότι ο κ. Τσιόδρας είναι δεξιός κι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης».

Και συνέχισε. «Πράγματι είναι δεξιός ο άνθρωπος, ωραία τι να κάνουμε τώρα; Ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Αλλά εκεί είναι το ζήτημα ή αν είναι σωστός επιστήμονας;».

Δείτε το βίντεο από το 05:40 και μετά…

Δείτε εδώ το πρόσωπο της γυναίκας του!

Σωτήρης Τσιόδρας: Αυτό είναι το ζώδιο του! Τι λέει ο αστρολογικός του χάρτης

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ο άνθρωπος που εμπιστευόμαστε όλοι οι Έλληνες καθώς καθημερινά μας λέει τις εξελίξεις που έχουμε με τον κορωνοϊό, ενώ μας δίνει και χρήσιμες συμβουλές. Ποιο είναι όμως το ζώδιό του και τι λένε τα άστρα και ο χάρτης του για εκείνον;

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας έχει γίνει από τα αγαπημένα πρόσωπα με το όνομά του να είναι συχνά πυκνά, ψηλά στις αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο. Ποιο είναι όμως το ζώδιο του; Έχουμε και λέμε.

Σύμφωνα και με τα βιογραφικά του στοιχεία ο Σωτήρης Τσιόδρας γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1965 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα πήγε Γυμνάσιο και Λύκειο στο 15ο της Κυψέλης και αποφοίτησε με βαθμό 19 7/13.

Από την ημερομηνία της γέννησής του αντιλαμβανόμαστε ότι στο ζώδιο είναι ζυγός. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου και τι λένε τα άστρα; Διαβάστε παρακάτω. Σας τα έχουμε όλα!