Χαμός με το νέο μαγαζί Τσαβαλιάς - Σεφερλή μετά το κλείσιμο της εστίασης λόγω lockdown - Τι συνέβη;

Οι μοιραίες αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με το νέο μαγαζί Τσαβαλιάς - Σεφερλή μετά το κλείσιμο της εστίασης λόγω lockdown - Τι συνέβη;

Μπορεί τα μέτρα της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown της χώρας με αυστηρότητα να έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης αλλά έχουν μείνει ανοιχτά μόνο αυτά που κάνουν delivery και take away. Ένα από αυτά είναι και το νέο εγχείρημα της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή που βρίσκεται στο Μαρούσι.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι για φαγητό και για καφέ και όταν ήταν ανοιχτό προς το κοινό μάζευε όλη την ελληνική showbiz, δείτε εδώ φωτογραφίες. Τώρα έχουν επικεντρωθεί μόνο σε παραγγελίες και... συνεχίζει να γίνεται ο κακός χαμός.

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσιεύσει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα πακέτα φαγητών που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το κατάστημα κι εμάς μας... τρέχουν τα σάλια!

Φωτογραφίες από το μαγαζί Τσαβαλιά - Σεφερλή με το τι γίνεται μετά το κλείσιμο της εστίασης λόγω lockdown

μαγαζί Τσαβαλιάς - Σεφερλή

Erthe Concept store Τσαβαλιά Σεφερλής

μαγαζιά διάσημων Αθήνα Τσαβαλιά Σεφερλής

Ουρές έξω από το μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Ουρές σημειώνονται καθημερινά έξω από το μαγαζί που άνοιξαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το opening έγινε στις 5/10 και από τότε γίνεται πανικός.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα νέο επενδυτικό βήμα, αυτή τη φορά εκτός της τηλεόρασης και γενικά της υποκριτικής σκηνής. Το μαγαζί τους είναι για καφέ και φαγητό, ενώ ως σεφ έχουν κλείσει τον Ανδρέα Λαγό.

Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και μπορεί ο θαμώνας να απολαύσει τον καφέ του ήσυχα σε ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον.

Μάλιστα, καθημερινά σημειώνονται ουρές έξω από το μαγαζί, που έχει την ονομασία «Erthe», από τον κόσμο που θέλει να πάρει καφέ ή να κάτσει να φάει. Μάλιστα, για να κάτσεις για φαγητό πρέπει να κάνεις κράτηση.