Πρωινό: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Παπαδάκη - Σκορδά: "Δεν απαντάει βλέπεις, δεν απαντάει!"

Η ερώτηση που δυσκόλεψε την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Παπαδάκη - Σκορδά:

Στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Παπαδάκης και η χαρά της Φαίης Σκορδά ήταν απερίγραπτη. Ένας από τα θέματα που ανέπτυξαν ήταν και το εμβόλιο του κορωνοϊού το οποίο έκανε τους τόνους στο πλατό λίγο να ανέβουν.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε την Φαίη Σκορδά αν έχει σκοπό να το κάνει τώρα που θα βγει κι εκείνη απέφευγε στην αρχή να απαντήσει μέχρι που είπε:

«Χάρηκα πολύ με την είδηση για το εμβόλιο. Άλλαξε όλη μου η ψυχολογία. Σαφώς και κάποια στιγμή θα το κάνω. Αν θες να σου απαντήσω σαν Φαίη; Ό,τι πει ο μπαμπάς μου θα κάνω. Που είναι γιατρός και τον εμπιστεύομαι. Και ο αδελφός μου. Τυχαίνει να είμαι σε ένα περιβάλλον με γιατρούς, έχω την ξαδέλφη μου που είναι μικροβιολόγος. Οπότε θα ακούσω ό,τι μου πούνε. Και για τα παιδιά μου ό,τι πει ο παιδίατρος. Μπορώ εγώ που είμαι παρουσιάστρια να ξέρω; Τους γιατρούς θα ρωτήσω αν θα κάνω το εμβόλιο και πότε θα το κάνω».

Όλη η συνέντευξη του Παπαδάκη στο παρακάτω βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Παπαδάκης της μίλησε «ανοιχτά» - «Σου μιλάει ο πατέρας σου..»!

Καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και μίλησε «ανοιχτά» για την ζωή. «Σου μιλάει ο πατέρας σου...», της είπε δίνοντας της μια συμβουλή.

Ο παρουσιαστής πήγε στο Πρωινό με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του καναλιού του ΑΝΤ1.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε μια συμβουλή στη Φαίη Σκορδά σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Εγώ στο είχα πει. Να κοιτάξεις να φτιάξεις τη ζωή σου. Ακόμη καλύτερα. Η τηλεόραση και οι επιτυχίες είναι κάποια πράγματα που στα γεράματα θα τα θυμάσαι. Κοίταξε λιγάκι το σήμερα. Σου μιλάει ο πατέρας σου ή ο μεγάλος σου αδερφός αδερφός» ήταν η συμβουλή του.