Αποχώρηση μεγατόνων από τον ALPHA - Το ανακοίνωσε μόλις

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχώρηση μεγατόνων από τον ALPHA - Το ανακοίνωσε μόλις

Γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα στον Γιάννη Πουλόπουλο το πρωί της Παρασκευής και αποκάλυψε την αποχώρηση του από τον ALPHA.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τάσο Τεργιάκη ο οποίος μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής που συμμετείχε, Ώρα για Μελέτη, καθώς και στην ολοκληρωτική αποχώρηση του από το κανάλι.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε αναλυτικά: «Λύθηκε το συμβόλαιο μου με τον Alpha πρόσφατα. Το προέβλεπε μετά το κόψιμο της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη”. Το είχαμε βάλει όρο. Μου έκανε μια αντιπρόταση το κανάλι. Δεν τη δέχτηκα. Αλλιώς το είχαμε σχεδιάσει όταν συζητήσαμε, αλλιώς γίνανε στον αέρα. Αυτό δεν ήταν με ευθύνη δικιά μας. Δεν ήταν η Ελεονώρα αυτό που γνωρίζει ο κόσμος, δεν ήμουν εγώ αυτό που γνωρίζει ο κόσμος. Δεν πήγε καλά. Εγώ ήμουν μέχρι το τέλος στο πλευρό της Ελεονώρας, αν και παραιτήθηκαν έξι άτομα από την εκπομπή.

Αυτό που λέγαμε απλά δεν έγινε ποτέ στον αέρα. Ανέλαβε ο κύριος Μάνεσης την εποπτεία στην εκπομπή. Μπήκαν κάποια παιδιά που ήταν και στην εκπομπή τη δική του στην δική μας. Δεν ήταν αυτό που ήθελε η Ελεονώρα. Μια infotainment εκπομπή, με χαρακτήρα ενημερωτικό. Αλλά να έχει και άλλα θέματα, πιο γυναικεία. Ήταν εντολή του σταθμού. Αυτή τη γραμμή ήθελε ο σταθμός να περάσουμε. Στην πράξη απέτυχε. Με την Ελεονώρα έχουμε μιλήσει. Με τον κύριο Μάνεση δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν υπάρχει και λόγος να μιλάμε» κατέληξε λέγοντας. Βυθισμένος στη θλίψη ο Τάσος Τεργιάκης - Πένθος στην οικογένειά του

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

O Τάσος Τεργιάκης επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε;

Τον Τάσο Τεργιάκη τον είδαμε φέτος να είναι στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτης και στην εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" η οποία όμως έλαβε τέλος πολύ πιο νωρίς από ότι είχαν σχεδιάσει. Ο δημοσιογράφος, αφετέρου, δεν δεσμεύεται με το κανάλι ούτε με οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι επρόκειτο να επιστρέψει στην τηλεόραση έγκαιρα χωρίς όμως να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες.

Ανάρτησε, έτσι, μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας:

«Καναπές και... Καφές με την κούπα της ομάδας μου, τηλεκοντρόλ για τον έλεγχο της tv τώρα που απέχω για λίγο και σχέδια για το μέλλον.. Καλημέρα από την προσωρινή, ιδιότυπη καραντίνα μου!!!

Υ.Γ. επειδή μου στέλνετε μηνύματα, μην ανησυχείτε θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά, σύντομα...». Πένθος για τον Τάσο Τεργιάκη!

Τάσος Τεργιάκης επιστροφή στην τηλεόραση