Ο Κοντιζάς του έριξε άκυρο: "Είπα να του βαφτίσω το παιδί και μου είπε αποκλείεται"

O λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ο Κοντιζάς του έριξε άκυρο:

Καλεσμένος στην Φωλιά των Κου Κου ήταν ένας από τους τρείς κριτές του Master Chef, o οποίος αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά να του βαφτίσει το παιδί και αυτό το αρνήθηκε!

O λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. επιπλέον ο σεφ, μίλησε για τον νικητή Σταύρο Βαρθαλίτη και την πορεία που ξεκινά τώρα στα επαγγελματικά του.

«Ο Σταύρος είναι πλέον… καναλάρχης και νομίζω ότι με αυτό που έχει φτιάξει εδώ θα κάνει πολύ ωραία πράγματα. Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και στον Σταύρο και στον Σταυρή, συμβαίνει αυτό γιατί είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά, δενόμαστε μαζί τους, και ότι μπορούμε να κάνουμε μετά γι’ αυτούς, το κάνουμε με χαρά», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για το MasterChef και τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Είναι και αυτή η ιδιαίτερη περίοδος, θα δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα εμείς ανυπομονούμε, κι εγώ και ο Σωτήρης και ο Πάνος, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε πάλι μια ωραία σεζόν. Με τον Σωτήρη τα επικίνδυνο είναι ότι έχουμε ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι και μπορεί να πάει και γι’ άλλο παιδί. Ο Σωτήρης είναι αδερφός, οπότε η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να βαφτίσω το παιδί και μου είπε “όχι, αποκλείεται” και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”». Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του τρίτου παιδιού

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε πατέρας για τρίτη φορά φορά πατέρας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για αυτό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας βρήκε τον σεφ και τον ρώτησε για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του και τρίτου συνολικά παιδιού του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα μπάσκετ. Όνομα δεν βρήκαμε, πονάει αυτό! Όλα πήγαν μια χαρά και περιμένουμε να γυρίσουμε σπίτι. Το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμα”.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια - «Στο σχολείο με φώναζαν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε ο σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινότητα του, όσο και στα παιδικά του χρόνια.

«Όταν ήμουν μικρότερος έβλεπα ιαπωνικό κινηματογράφο» παραδέχτηκε, «Πηγαίναμε για διακοπές στην Ιαπωνία στο θεία και στη γιαγιά μου».