Ελεονώρα Μελέτη: Σε άλλο κανάλι μετά τον ALPHA - Έσκασε τώρα

Σε ποιο πάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Σε άλλο κανάλι μετά τον ALPHA - Έσκασε τώρα

Ενώ οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη στον ALPHA, νέα δημοσιεύματα βάζουν φωτιά στα τηλεοπτικά και θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να συζητάει ήδη με άλλο κανάλι!

Βέβαια, μέχρι στιγμής είναι μόνο φήμες και τίποτα επιβεβαιωμένο!

Σε ποιο κανάλι πάει η Μελέτη μετά τον ALPHA

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα λοιπόν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι στο στόχαστρο της ΕΡΤ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σχεδιάζουν μία νέα infotainment εκπομπή για την πρωινή-μεσημεριανή ζώνη και η Ελεωνόρα Μελέτη είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή αφού η παρουσιάστρια δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πρέπει να πούμε ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θέλει να καταστήσει τη δημόσια τηλεόραση άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Μην ξεχνάμε ότι η ΕΡΤ έχει επενδύσει σημαντικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας στην prime time ζώνη.

ALPHA: Η επίσημη ανακοίνωση για τους αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Το Alpha News βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της ενημέρωσης, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, σημειώνοντας 18,1% επί του συνόλου της τηλεθέασης. (SKAI 16%, STAR 15,2%, ANTENNA 13,9%, Open 8,9%, ΕΡΤ1 7,7%, MEGA 5,4%).

Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό, το Alpha News έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται τo κοινό και αυτή την κρίσιμη περίοδο με το γενικευμένο lockdown.

Alpha Παντού

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Alpha Παντού! Δυναμικά στην Ενημέρωση

Δυναμικό ξεκίνημα για το Alpha Παντού με τη Μαρία Νικόλτσιου, τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη. Το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha έγινε η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών μεταξύ 11:00 και 13:00, όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης της εβδομάδας 2-6 Νοεμβρίου 2020.

Μάλιστα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Alpha Παντού σημείωσε πρωτιές στη ζώνη τηλεθέασής του, αγγίζοντας το 16,9% στο νεανικό γυναικείο κοινό, 15,5% στο δυναμικό γυναικείο κοινό