Χόρεψε τσιφτετέλι η Μαλέσκου - Πήρε φωτιά το πλατό του Love it με το λίκνισμά της

Προκάλεσε χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χόρεψε τσιφτετέλι η Μαλέσκου - Πήρε φωτιά το πλατό του Love it με το λίκνισμά της

Φωτιές στο πλατό του Love It έβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Μαλέσκου με το τσιφτετέλι της. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και αυτό το κάνει εξαιρετικά.

Με αφορμή ένα βίντεο "Επικά celebrity χορευτικά" και το τραγούδι "Ανάβεις φωτιές" η Ιωάννα άναψε και αυτή με την σειρά της την δικιά την φωτιά καθώς δεν μπορούσε να αντισταθεί στον χορό.

Ο dj της εκπομπής είχε και αυτός τα κέφια του και ξεκίνησε να παίζει τα πιο γνωστά τσιφτετέλια με την Ιωάννα και τους συνεργάτες της να σηκώνονται όρθιοι και να χορεύουν. H Ιωάννα έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Love It - Η είδηση που την "λύγισε"!

Μάθαμε την ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου - Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το "Samurai" του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: "Εγώ γεννήθηκα το '89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;"

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31! Παρεμπιπτόντως, δείτε το νέο σπίτι της Μαλέσκου. Θα πάθετε πλάκα!

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοιάζει τρελά με τον αδερφό της! Τα μάτια του από άλλο πλανήτη - Δείτε τον

Η Ιωάννα Μαλέσκου, το νέο καμάρι του ΣΚΑΙ, συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινές στιγμές της! Σε μια από αυτές μας έδειξε και τον αδερφό της ο οποίος έχει υπέροχα μάτια και της μοιάζει τρομερά!

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ψηλός, ευχάριστος, άκρως γοητευτικός. Το όνομα αυτού Αλέξανδρος.

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, είναι πάρα πολύ κοντά! Εκτός από αδέρφια είναι και φίλοι και η Ιωάννα συζητά μαζί του κάθε της πρόβλημα...

Αυτός είναι ο αδερφός της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου αδερφός