Το ξεχωριστό δώρο που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σταύρο Βαρθαλίτη μετά το MasterChef

Τι αποκάλυψε για το MasterChef 5;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το ξεχωριστό δώρο που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σταύρο Βαρθαλίτη μετά το MasterChef

Μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να αποκαλύψει, ποιο ήταν το δώρο που αποφάσισε να κάνει στον Σταύρο Βαρθαλίτη, λίγο καιρό αφού νίκησε το περσινό MasterChef.

Οι δύο σεφ συναντήθηκαν και συζήτησαν για όλα όσα έγιναν μετά τον περσινό τελικό, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να δώσει και μερικά στοιχεία για τον νέο κύκλο του γνωστού μαγειρικού ριάλιτι.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σταύρο Βαρθαλίτη μετά το MasterChef

«Είχαμε μια συμπάθεια στον Σταύρο και τον Σταυρή. Είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά και δενόμαστε. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε μετά για αυτούς, το κάνουμε με χαρά. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας. Ήθελα να του κάνω ένα δώρο και του είπα “πάρε ό,τι θες”. Αλλά πρέπει να ζητάς έναν μέσο όρο. Και ο Σταύρος πήγε και πήρε air condition 24.000 BTU. Εδώ το ρημάδι που έχεις φτιάξει είναι 24 τετραγωνικά» είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Να δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα ανυπομονούμε. Νομίζω θα έχουμε άλλη μια ωραία σεζόν» είπε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε:

«Είναι επικίνδυνο γιατί έχουμε άλλον ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι, έχουμε κόκκινες πινακίδες στο αυτοκίνητο, πάει γι’ άλλο! Να του ζήσει, είναι υγιέστατο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είναι αδερφός. Η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να το βαφτίσω και μου είπε “Αποκλείεται!”. Του λέω “Ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινείς”». Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις με το MasterChef 5 στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Συνταρακτική κίνηση εν μέσω lockdown από τον νικητή του Masterchef

Ο νικητής του Master chef Σταύρος Βαρθαλίτης πρόκειται εν μέσω lockdown να κάνει μια τολμηρή κίνηση όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια.

Το απόλυτο comfort food πιάτο, σηματοδοτεί την παρουσία του Σταύρου στο χώρο των περιοδικών, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια απόλαυση χωρίς ενοχές, με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και τρόπους μαγειρέματος για κάθε είδους λάτρεις του μαγικού υλικού.

Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.

Κάθε μήνα, με εγχειρίδιο το COOK Magazine, ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα ασχολείται με διαφορετικές πρώτες ύλες (κρέας, ζυμαρικά, κοτόπουλο, λαχανικά, κ.ά.), τεχνικές ψησίματος (μαγείρεμα στο φούρνο, στον ατμό, BBQ κ.ά.), και εορταστικά πιάτα (Χριστούγεννα, Πάσχα), λαμβάνοντας υπόψη την εποχή, τις διατροφικές τάσεις και τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας. Μάλιστα μάθαμε πως ο παίκτης έχει σχέση!

βαρθαλίτης

Εκτός από τις συνταγές με την υπογραφή του ίδιου του master chef Σταύρου Βαρθαλίτη, το COOK Magazine θα ενημερώνει μέσα από έξυπνες στήλες με νέα της αγοράς για τρόφιμα και κρασιά, θα μπαίνει σε εστιατόρια και all day bar, θα επισκέπτεται αμπελώνες και χώρους παραγωγής ΠΟΠ προϊόντων, θα ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες για να αποκαλύψει τα μυστικά της ελληνικής αυθεντικής κουζίνας.

Το COOK Magazine θα πραγματοποιεί οργανωμένα Food & Wine travels με γευστικές δοκιμές και προτάσεις, θα μαγειρεύει με τα υλικά του μήνα, θα προτείνει εξόδους στα καλύτερα εστιατόρια και βιβλία-οδηγούς στους καλύτερους μάγειρες, ενώ θα εξερευνά τις δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

Αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με τα Παραπολιτικά