Διονύσης Πρώιος: Συγκλόνισε για τον θάνατο του γιου του - «Μιλάω μαζί του...»

Τα συγκινητικά λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διονύσης Πρώιος: Συγκλόνισε για τον θάνατο του γιου του - «Μιλάω μαζί του...»

Ο Διονύσης Πρώιος, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και συγκλόνισε με τα λόγια του για τον ξαφνικό θάνατο του μονάκριβου γιου του, τονίζοντας πως η μόνη του έγνοια πλέον είναι να μιλάει μαζί του και να επικοινωνεί.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το MasterChef και η αποκάλυψή του για τον χαμό του γιου του κατάφερε να συγκινήσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό που υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ψυχής του.

Ο Διονύσης Πρώιος αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε λίγο μετά τον θάνατο του γιου του και στην απόφασή του να συνεχίσει τη ζωή του. Δείτε εδώ και όλα όσα αποκάλυψε στο YOU για τον χαμό του παιδιού του.

Αυτά είπε ο Διονύσης Πρώιος για το θάνατο του γιου του

Συγκεκριμένα είπε: « Έχεις δυο επιλογές στην κατάσταση αυτή ή να φύγεις κι εσύ να πας στο καλό ή να προχωρήσεις μπροστά! Δεν θέλει καμία ψυχή να περνάει άσχημα. Στο παρελθόν του είχα πει σου χαρίζω την ελευθερία. Απαγορεύεται στη ζωή μου να κλαίω και να μην περνάω καλά Μιλάω με το γιο μου, επικοινωνώ και πάντα συζητάω στον κόσμο μου».

MasterChef: Αποκάλυψη Πρώϊου για τη σκηνή που δεν έδειξαν ποτέ - «Ήταν ένα ζευγάρι στο πλυντήριο και...»

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Διονύσης Πρώιος, ο πρώην παίκτης MasterChef. Μεταξύ άλλων, έκανε μια πικάντικη αποκάλυψη για ένα ζευγαράκι του παιχνιδιού.

«Ανοίξαμε ένα εστιατόριο με τη Μάρλεν μετά το παιχνίδι, αλλά έκλεισε. Με τη Μάρλεν καλά τα πήγαμε, αλλά με τους συνεργάτες δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Όσα λάθη κάνεις είναι μαθήματα. Οπότε, εγώ από μαθήματα είμαι πολύ ικανοποιημένος», είπε αρχικά και συνέχισε...

«Θα πήγαινα και πάλι στο MasterChef. Υπήρχαν ίντριγκες, η μεγαλύτερη ήταν του Γιώργου και της Κατερίνας. Θυμάμαι μια μέρα, ένα σκηνικό, να κατεβαίνω κάτω στο υπόγειο, να πηγαίνω στην κουζίνα, και να ακούω φασαρία στο πλυντήριο… Ήταν ένα ζευγάρι στο πλυντήριο κι έκανε… φασαρία! Και την ίδια ώρα που το ζευγάρι “έπαιζε” στο πλυντήριο, ήταν η Μάρλεν κι έφτιαχνε σάντουιτς με λουκάνικα». Επίσης, να σημειώσουμε πως παίκτης του Master Chef αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ!