My Style Rocks: «Σε βαρέθηκα...» - Αρπάχτηκαν ξανά Μικαέλα και Αρετή

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σε βαρέθηκα...» - Αρπάχτηκαν ξανά Μικαέλα και Αρετή

Κανονικός χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks καθώς η Αρετή αρπάχτηκε ξανά με την Μικαέλα. Αυτή τη φορά, η πρώτη είπε στη δεύτερη πως την έχει βαρεθεί και πως πια δεν μπορεί καν να την ακούει να μιλάει.

Η Αρετή έβαλε 2 στην Μικαέλα και απάντησε πως το στιλ αντανακλά την προσωπικότητα. Για το λόγο αυτό δεν αξίζει μεγαλύτερο βαθμό. Η Μικαέλα από τη μεριά της διαφώνησε και της είπε πως την έχει κουράσει η υπεροψία της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks Μικαέλα Φωτιάδη

Η Αρετή από τη μεριά της, της απάντησε πως έχει βαρεθεί την ίδια ενώ μουρμούριζε «μπλα, μπλα, μπλα» την ώρα που μιλούσε η Μικαέλα. Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου για την Αρετή Λις.

"Έσκασε" μόλις - Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου επιστρέφει επίσημα στο My Style Rocks

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μια είδηση "φωτιά" στους τηλεθεατές του Πρωινού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στο πλατό του My Style Rocks.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ότι στα τελευταία επεισόδια του σόου σκοπεύουμε να δούμε και την Κωνσταντίνα. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος της;

Μπορεί σαν παρουσιάστρια να τράβηξε όλα τα βλέμματα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα επιστρέψει με αυτήν την αρμοδιότητα. Αντιθέτως, θα αναλάβει τον ρόλο του γκεστ κριτή.

Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ξανά! Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της - Έγινε...ραπουνζέλ!

Δείτε παραπάνω στο απόσπασμα που ακολουθεί: