«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη

Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη

Εδώ και μερικές ώρες έχει κυκλοφορήσει μία πολύ ευχάριστη είδηση στο διαδίκτυο, η οποία αφορά τον μικρό αδερφό του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνο. Στο διαδίκτυο, έχει επικρατήσει κανονικό «σούσουρο» καθώς βγήκε το βίντεο από το νέο του τραγούδι.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη

Συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε με το κοινό που τον γνώρισε και τον αγάπησε πρώτα μέσα από τα social media, ότι δηλαδή μέσα στο φθινόπωρο θα κάνει την πρώτη του πολυαναμενόμενη επίσημη κυκλοφορία από τη δισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music, o 18χρονος τραγουδοποιός (ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός!) Κωνσταντίνος Παντελίδης, παρουσιάζει σήμερα ενθουσιασμένος το πρώτο του single και video clip με τίτλο «Κι Αν Με Μισώ».

Κι από την πρώτη στιγμή όλοι μιλούν για ένα πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο, που ξεκάθαρα τρέχει στις φλέβες του!

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εκπλήσσει με την αμεσότητα και την άνεσή του τόσο στο τραγούδι όσο και στο video clip, το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος σε επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, και αποτυπώνει τις παρεξηγήσεις που δεν γίνεται να αποφευχθούν στο παιχνίδι εξουσίας και δύναμης που είναι ο έρωτας.

Το πρώτο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη «Κι Αν Με Μισώ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Βέβαια πριν από μερικές μέρες, ο Κωνσταντίνος ανέβασε ένα κομμάτι από αυτό το βίντεο στο Instagram και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους. Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Παντελής Παντελίδης: "Λύγισε" και τους πιο σκληρούς η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έχει ένα μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί πλέον στα social media και πριν λίγες ώρες έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική ανάρτηση, ευαισθητοποιώντας έτσι πολύ κόσμο.

Για την ακρίβεια στα instastories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία δείχνει μια μάσκα η οποία έχει επάνω ένα συγκεκριμένο σύμβολο, εξηγώντας πως το σύμβολο αυτό είναι για ανθρώπους με αναπηρία.

"Πιθανόν να δείτε αυτό το σήμα πάνω σε μια μάσκα. Σημαίνει ότι αυτός που το φοράει είναι κωφός και ενδεχομένως να πρέπει να κάνει χειλεανάγνωση για να σας καταλάβει. Ίσως να πρέπει να βγάλετε την μάσκα για να του μιλήσετε", 'έγραφε πάνω η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Κωνσταντίνος Παντελίδης κορωνοϊός μάσκα

Σε μια δύσκολη περίοδο που ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα αυξάνεται επικίνδυνα είναι καλό να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν μια ιδιαιτερότητα.