Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό - Διαφώνησαν έντονα Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Λόγω της Άννας Μαρίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό - Διαφώνησαν έντονα Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι στο σημερινό live του Big Brother, αυτή τη φορά, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη. Αυτή τη φορά, οι δυο τους διαφώνησαν έντονα εξ' αιτίας της γραμμής ζωής της Άννας Μαρίας.

Η Άννα Μαρία δεν αναφέρθηκε σε κάποια σχέση που έχει στη ζωή της και το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θέλησε να το σχολιάσει πολύ έντονα και μάλιστα, να διαφωνήσει με όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό - δείτε εδώ τον καλεσμένο έκπληξη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει τέλος στη συζήτηση ωστόσο ο έμπειρος παρουσιαστής δεν έδειξε να καταλαβαίνει και τότε οι τόνοι ανέβηκαν. «Σου ζήτησα να σχολιάσεις αυτά που ειπώθηκαν και όχι αυτά που δεν ειπώθηκαν».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε στο σχόλιο αυτό ωστόσο ο παρουσιαστής έκοψε την κουβέντα εκεί προκειμένου να συνεχιστεί η ροή του live.

Ο Μικρούτσικος "έφαγε" τη θέση του Βαρθακούρη στο Big Brother - Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Big Brother από τη νέα χρονιά, που όπως φαίνεται θα θα έρθει και πάλι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος "έφαγε" την θέση του Χάρη Βαρθακούρη και θα παρουσιάζει το ριάλιτι όταν αυτό επιστρέψει για δέυτερη σεζόν στο κανάλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει «κλειδώσει» με την παρουσίαση του παιχνιδιού και θα βρίσκεται στο τιμόνι από τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Χάρη Βαρθακούρη, το κανάλι θα τον αξιοποιήσει σε κάτι άλλο, ή θα αξιοποιηθεί αλλού εντός ή εκτός ΣΚΑΙ, αφού απέδειξε κιόλας ότι το έχει με την παρουσίαση. Που θα βρεθεί ωστόσο καλεσμένος και θα γίνει χαμός;