Big Brother: Το κολακευτικό σχόλιο του Πυργίδη στην Ναταλί Κάκκαβα - «Είστε πανέμορφη»

Χαμός στο live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Το κολακευτικό σχόλιο του Πυργίδη στην Ναταλί Κάκκαβα - «Είστε πανέμορφη»

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Νάταλι Κάκκαβα επικοινώνησε με το σπίτι και δέχθηκε ένα πολύ κολακευτικό σχόλιο από τον Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος, την αποκάλεσε «πανέμορφη» μπροστά σε όλους.

Η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να ενημερώσει την Άννα Μαρία για τα κλάματα του Πυργίδη, τις μέρες που δεν έτρωγε. Η Άννα Μαρία συγκινήθηκε από την κίνηση του αυτή και του είπε ευχαριστώ.

Ο Πυργίδης από τη μεριά του ήρθε σε δύσκολη θέση και απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε πανέμορφη», ενώ από πίσω άρχισαν να ακούγονται φωνές και κάπως τον αποκάλεσε μάλιστα «Γύπα». Δείτε εδώ και τον καυγά της Σοφίας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές παραπονιούνται για τα αισχρά πλάνα που δείχνει, κάτι όμως που δεν σταματά διόλου να συμβαίνει. Στην φόρα βγήκε ένα ακόμη απαράδεκτο πλάνο μιας παίκτριας που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα θεάματα.

Αναφερόμαστε στην Ραμόνα, η οποία επέλεξε να κάνει ντους με ένα μαγιό που μόνο σεμνό δεν το λες. Φυσικά ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία και το έπαιξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κανονικά.

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη πράγματι έχει ένα εντυπωσιακό σώμα και πολλές φορές είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια είδους πλάνα.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα της Ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο

Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...