Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το απίστευτο δώρο που πήραν στο γιο τους, Φίλιππο

Το αποκάλυψε σήμερα στο Έλα Χαμογέλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το απίστευτο δώρο που πήραν στο γιο τους, Φίλιππο

Ένα μαρτύριο πέρασε το βράδυ της Παρασκευής η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά ευτυχώς ο σωτήρας της, Θοδωρής Μαραντίνης, έδωσε ένα χέρι βοηθείας.

Για την ακρίβεια στη σημερινή εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε στον 12χρονο γιος της, «χρόνια πολλά», ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι δώρο του έκαναν η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης. Αυτή ήταν και η αιτία που... μαρτύρησε εχθές το βράδυ!

«Πάλι δεν έφερα γλυκά. Το στήσαμε χθες για να παίξει σήμερα το πρωί, που δεν θα είναι η μανούλα σπίτι. Ζήτησε 3D printer. Οι γονείς του, τού το πήραν. Αλλά ήρθε ο μπαμπάς να το στήσει, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να το στήσω εγώ. Μετά το κατάλαβα. Στην αρχή νόμιζα πως το έχω. Αλλά όχι. Τον βοήθησε ο Θοδωρής. Τώρα θα ασχολείται με αυτό πάρα πολλές ώρες» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο αφού ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση στον αέρα του Έλα Χαμογέλα, η οποία αφορά την οικογένεια της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και συγκεκριμένα τον έναν από τους δύο γιους της.

Σήμερα 8/11 είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, καθώς είναι η Σύναξη των Αρχαγγέλων και Αγγέλων - δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι γιορτάζουν.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε και δημόσια στον αγαπημένο της γιο που γιορτάζει. Τη αρχή έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι και νονός τους. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια εξήγησε πως χθες ο γιος της ζήτησε το δώρο από τον νονό του.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα για την οικογένειά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Δείτε με ποιον ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η σχέση που δεν θυμάται σχεδόν κανείς...

Η παρουσιάστρια, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Γιώργος Αλεξόπουλος ποδοσφαιριστής

πρώην σχέσεις της Σίσσυς Χρηστίδου