Θετική στον κορωνοϊό και η Ιωάννα Τούνη - Ήταν καραντίνα τον Αύγουστο

Η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό και η Ιωάννα Τούνη - Ήταν καραντίνα τον Αύγουστο

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη στον Αύγουστο και όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε μπει σε καραντίνα στην Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη έκανε στο On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, κάνοντας γνωστό πως δεν μπορεί να κολλήσει ξανά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη σημειώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα πως «η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο».

Ενώ, δεν έκρυψε την απογοήτευση της για τη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις. «Όλα πάνε κατά διαόλου. Οι επιχειρήσεις κλαίνε». Ενώ, πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντά για τον τσακωμό Τούνη - Ανδριώτου: "Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος"

Σούσουρο έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό το τέλος της φιλίας της Ιωάννας Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου, με τις δηλώσεις των δύο πρώην φιλενάδων να μην έχουν σταματημό. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η κοινή τους φίλη, μίλησε για πρώτη φορά για τον πολυσυζητημένο τσακωμό.

«Ότι έχει να κάνει με την Ιωάννα και την Βρισηίδα δεν μπορώ να εκφέρω καμία γνώμη, ότι είναι μπορούν να το πουν εκείνες, οι δύο κυρίες. Δεν μου πέφτει λόγος να απαντήσω για κάτι. Απλά θα πω ένα πράγμα, ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος» αποκάλυψε το μοντέλο.

Όσον αφορά κάποια κιλά που πήρε η Αλεξανδράκη, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες νιώθω πάρα πολύ juicy γιατί έχω πάρει εφτά κιλά. Μη με ρωτήσετε που τα πήρα, τα παίρνω ομοιόμορφα γι’ αυτό δεν φαίνονται. Έχω βαρύνει λίγο! Θα συμμετείχα ξανά στο GNTM για να τους κάνω λίγο άνω κάτω». Η Δήμητρα ξεσπά για τις φήμες περί ροζ βίντεο!

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Συνεχίζεται η κόντρα - "Τι δουλειά είχε να δώσει την...."

H Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν παύουν να ξεσπάνε στο instagram τους και να πετάνε τα "καρφιά" τους δίχως σταματημό. Μια κάρτα σιμ βγαίνει στη φόρα και περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο τι πραγματικά έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έγραψε κάτω από φωτογραφία το συγκεκριμένο σχόλιο: “Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα «να της την φτιάξει». Έπειτα πάω πάσο”

Δείτε συγκεκριμένα τα τελευταία σχόλια των πρωήν κολλητών:

Σχόλιο Βρισηίδας

Σχόλιο Ιωάννας