Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για τον καβγά με τον Βαρθακούρη - «Με πήραν με τις πέτρες»

Όσα αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για τον καβγά με τον Βαρθακούρη - «Με πήραν με τις πέτρες»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του live του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μεταξύ άλλων και για τον καβγά που είδαμε ανάμεσα στον ίδιο και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, έκανε μια απλή παρατήρηση για το γεγονός πως η Άννα Μαρία, στην εξομολόγηση για τη ζωή της, δεν αναφέρθηκε σε κάποιο σύντροφο της και τον πήραν με τις πέτρες.

Στη συνέχεια απάντησε στο θείο της δικηγόρους, ο οποίος τον κατηγόρησε πως κάνει επιθέσεις στα παιδιά.

«Ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι θέλει. Όλα αυτά τα παιδιά είναι μέρος της εκπομπής… Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα στραβά μάτια το θέμα είναι πως θα το πεις. Τώρα αν φωτίζοντας κάποια πράγματα κάποιος ενοχλείται και βγαίνει και λέει… εγώ θα απολογηθώ; Έφτασα σε μια ηλικία να μπορώ να αποφεύγω τη βλακεία».

Το βίντεο από τον καβγά Ανδρέα Μικρούτσικου και Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother

Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι στο χθεσινό live του Big Brother, αυτή τη φορά, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη. Αυτή τη φορά, οι δυο τους διαφώνησαν έντονα εξ' αιτίας της γραμμής ζωής της Άννας Μαρίας.

Η Άννα Μαρία δεν αναφέρθηκε σε κάποια σχέση που έχει στη ζωή της και το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θέλησε να το σχολιάσει πολύ έντονα και μάλιστα, να διαφωνήσει με όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό - δείτε εδώ τον καλεσμένο έκπληξη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει τέλος στη συζήτηση ωστόσο ο έμπειρος παρουσιαστής δεν έδειξε να καταλαβαίνει και τότε οι τόνοι ανέβηκαν. «Σου ζήτησα να σχολιάσεις αυτά που ειπώθηκαν και όχι αυτά που δεν ειπώθηκαν».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε στο σχόλιο αυτό ωστόσο ο παρουσιαστής έκοψε την κουβέντα εκεί προκειμένου να συνεχιστεί η ροή του live.