Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με Σταυρόπουλου και Μπάρκα! Έγιναν το πρώτο θέμα!

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με Σταυρόπουλου και Μπάρκα! Έγιναν το πρώτο θέμα!

Στον αέρα του Έλα Χαμογέλα βγήκε το πρωί του Σαββάτου η Βίκυ Σταυροπούλου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, σε ένα πολύ αστείο περιστατικό αναφορικά με την κόρη της, Δανάη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή την είχε ξεχάσει.. στο σούπερ μάρκετ!

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο με μια μεγάλη δόση χιούμορ.

Η Βίκυ είπε χαρακτηριστικά: «Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του, αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις, περνώντας τα χρόνια αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ. Είναι αλήθεια ότι μου έχει συμβεί το εξής… Έτρεχα όπως πάντα πάρα πολύ, φεύγω από το σούπερ μάρκετ και στο επόμενο στενό λέω πως κάτι ξέχασα! Τι ξέχασα, τι ξέχασα, τι ξέχασα; Νόμιζα κάποιο προϊόν. Ρε παιδιά, ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι… Ευτυχώς Παναγία μου! Είχε καθίσει το καημένο, είχε ανοίξει κάποια χρωματάκια και βαφόταν. Εντάξει, ναι, είναι αλήθεια»!

Αναφορικά με την κόρη της, Δανάη, δήλωσε: «δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη γιατί δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες. Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι δεν συμβουλεύω σε ότι αφορά το παιδί μου. Θεωρώ δηλαδή πως είναι καλύτερο να βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα απλά να τους δίνεις στυγνές πληροφορίες. Μην κάνεις αυτό ή κάνε εκείνο. Η Δανάη, δε, επειδή τώρα μπήκε στα βουτιά και θέλει να κολυμπήσει μόνη της, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με αφήνει όσο πιο απ’ έξω γίνεται και νομίζω ότι καλά κάνει. Εγώ το εκτιμώ». Η Σταυροπούλου έκανε τεστ κορωνοϊού. Ποιο είναι το αποτέλεσμα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο

Η Βίκυ Σταυροπούλου "αδειάζει" όσους επιτίθονται στην Δανάη - "Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στην μιζέρια του!"

Η Βίκυ Σταυροπούλου βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα" το πρωί του Σαββάτου και αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στην επίθεση που βιώνει η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αναφορικά με την εκπομπή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μάσησε στιγμή τα λόγια της και εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία και δυσαρέσκεια της αναφορικά με τα κακόβουλα σχόλια προς το πρόσωπο της Δανάης.

Η Βίκυ ξεκίνησε λέγοντας: «Χάρηκα πολύ που εμπιστευτήκαν στη Δανάη την πρωινή ζώνη. Έμαθα ότι υπάρχουν sites που μπαίνει αυτός ο ίδιος που τα έχει και γράφει από κάτω κακά σχόλια, για να γίνεται θέμα και να μπαίνουν να απαντάνε. Είναι ανώφελο να κάθομαι να απαντάω. Νομίζω κρίση έχουν, όσοι δεν έχουν δράση, οπότε ας μείνουν στην αδράνειά τους και ας βράζουν όλοι στο ζουμί τους.

Εγώ και για ένα φίλο μου να πούνε κακό, στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Πόσο μάλλον για το παιδί μου. Κάνω αυτή τη δουλειά χρόνια. Λες άστον τρελό στην τρέλα του. Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στη μιζέρια του και στο να αναλώνεται κατηγορώντας τους άλλους. Ας μείνουν όλοι αυτοί που θέλανε πάντα να είναι πρώτοι, αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν, μάλλον γιατί δεν το άξιζαν… Να θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον… Αυτά είναι τόσο αστεία.
Εγώ με όποια έκβαση κι αν πάρουν τα πράγματα είμαι πολύ περήφανη για τη Δανάη. Γιατί θεωρώ πως βρέθηκε με σκάφη στον Ωκεανό και αντί να πνιγεί, κολυμπάει, παλεύει για αυτό που θέλει και δε χάνει τη ψυχραιμία της και την προσήλωσή της στη δουλειά» κατέληξε επισημαίνοντας η Βίκυ Σταυροπούλου.