Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Μπόμπα - Σκάνδαλο στο διαδίκτυο!

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες στιγμές για την Χριστίνα Μπόμπα - Σκάνδαλο στο διαδίκτυο!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ενεργά και δημοφιλή προφίλ στο instagram. Καθημερινά δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική της ζωή και φυσικά με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη. Ένα πρόσφατο όμως γεγονός έχει αποτελέσει σκάνδαλο στο διαδίκτυο και για αυτόν τον λόγο η Χριστίνα βιώνει δύσκολες στιγμές.

Είναι κοινό φαινόμενο να δημιουργούνται σε πολύ συχνή βάση ψεύτικα προφίλ δημόσιων προσώπων και δεν διστάζουν να προσποιηθούν ότι είναι οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν παρεξηγήσεις και δυσάρεστα γεγονότα. Δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία της Χριστίνας πριν 6 χρόνια!

Θύμα ενός τέτοιου περιστατικού αποτελεί και η Χριστίνα Μπόμπα και η ίδια έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με την παρακάτω φωτογραφία:

σκάνδαλο στο διαδίκτυο με την χριστίνα μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με τη μαμά της που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media, με αφορμή τα γενέθλια της, αφού ήθελε να της ευχηθεί και δημόσια.

Μπορεί η ίδια φέτος να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης - καθώς πήρε την απόφαση να μην είναι στο The Voice - ωστόσο, στο instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Χθες, η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από μια ανάρτηση της θέλησε να ευχηθεί στη μητέρα της, την οποία υπερλατρέυει.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου. Σ΄ αγαπώ πολύ μαμά» έγραψε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα μητέρα

Έτοιμη να γίνει μαμά η Χριστίνα Μπόμπα - Το αποκάλυψε στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να αποκαλύψει, απαντώντας σε μία ερώτηση που της έκανε ένας follower, πως αισθάνεται έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της και να γίνει για πρώτη φορά μαμά.

H παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε, εάν επιθυμεί να «κάνει οικογένεια».

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εδώ και καιρό πώς και η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, ωστόσο οι δυο τους έχουν εξηγήσει πολλές φορές πως όλα θα έρθουν σιγά σιγά, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί μία μεγάλη παρεξήγηση με το ζευγάρι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είχε πει πως ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

“Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο”, ήταν λοιπόν τα λόγια της γνωστής influencer στην απάντηση που έδωσε στον διαδικτυακό της φίλο. Απ’ ότι φαίνεται, η Χριστίνα Μπόμπα είναι πανέτοιμη να γίνει μητέρα!

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης παιδιά