Έρρικα Πρεζεράκου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN - «Είναι πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και...»

Οι νέες δηλώσεις για την ανιψιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN - «Είναι πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και...»

Η Έρρικα Πρεζεράκου εμφανίστηκε χθες το βράδυ 14/11 στον αέρα του OPEN και στην έναρξη του Just the 2 of us, όπου συγκλόνισε με την εξομολόγηση της για την ανιψιά της. Όπως είπε δίνει μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και ευχαριστεί όσους βοήθησαν να μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Ανάμεσα μάλιστα, στους ανθρώπους που έδωσαν την βοήθεια τους, ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης που έδωσε στην οικογένεια της μικρής 5.000€

«Σας αγαπώ πολύ και με συγκινήσατε με αυτά που λέγατε. Θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά που έδωσες το ποσό των 5.000 ευρώ για την Αναστασία. Το έχουμε πολύ ανάγκη.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την Αναστασία σαν να είναι δικό του παιδί. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει γιατί πρόκειται για μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι όλοι της δίνουμε τη δυνατότητα να δώσει τη μάχη της. Αλλά δίνουμε τη δυνατότητα στην Αναστασία να δώσει τη δική της μάχη. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να γυρίσει υγιής πίσω» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου.

Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου - «Έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Καρδιές ράγισε η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας για τη μάχη που δίνει η ανιψιά της, Αναστασία με τον καρκίνο, με τους γιατρούς να τους λένε πως έχει μόνο 6 μήνες ζωής.

Το ταξίδι ελπίδας της 7χρονης Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική και η αγάπη που έχει δεχθεί από τους ομογενείς είναι μεγάλη.

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου. Ρίγη συγκίνησης στο Instagram με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου μετά τον ακρωτηριασμό της.

Έρρικα Πρεζεράκου ανηψιά καρκίνος