Big Brother: Μετά την αποκάλυψη για την Ορφανίδου και παίκτης του Power of love με ροζ βίντεο

Η είδηση κυκλοφορεί παντού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Μετά την αποκάλυψη για την Ορφανίδου και παίκτης του Power of love με ροζ βίντεο

Μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Ορφανίδου από το Big Brother, έχει δημοσιεύσει προσωπική τους στιγμή χωρίς την άδεια της, έγινε γνωστό πως κυκλοφορεί και ροζ βίντεο πρώην παίκτη του Power of love.

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Power of love με το ροζ βίντεο;

Όπως γράφεται, το εν λόγω βίντεο δεν είναι ερασιτεχνικό, καθώς έχει βγει στη δημοσιότητα από εταιρεία παραγωγής αισθησιακού περιεχομένου. Μάλιστα, έχει αναρτηθεί σε πλατφόρμα ροζ υλικού.

Στο βίντεο, ο πρώην παίκτης του Power of love - ο οποίος είχε πολυσυζητηθεί από τα κανάλι και από τα social media - πρωταγωνιστεί με νεαρή καλλονή.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Χριστίνα Ορφανίδου έγινε έξαλλη με τον Γιώργο Τσαλίκη και του έκανε "επίθεση" μέσω του Instagram.

Αρραβωνιάστηκε αγαπημένο ζευγάρι - Σύντομα γαμπρός ο πιο κούκλος παίκτης του Power of love

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ένας από τους πιο κούκλους πρώην παίκτες του Power of love. Με τη σύντροφο τους μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν σε ένα όμορφο πάρτι που είχε καλεσμένους μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.

«Όταν μπαίνει στην ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει ο ίδιος στα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος είχε μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον στον πρώτο κύκλος του Power of love.

O πρώην παίκτης λοιπόν πρόκειται να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν. Ωστόσο πρόταση γάμου στην καλή του έκανε ακόμη ένας παίκτης του Power of love.

Παναγιώτης Θεόφιλος παντραύεται

Παναγιώτης Θεόφιλος σύντροφος