Ο κακός χαμός στον ALPHA - Καταγγέλλει την σύμβαση της Ελεονώρας Μελέτη

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στον ALPHA - Καταγγέλλει την σύμβαση της Ελεονώρας Μελέτη

Ο κακός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ALPHA λόγω της λήξης της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο πόλεμος δεν λέει να σταματήσει. Δημοσίευμα θέλει το κανάλι να καταγγέλλει την σύμβαση της παρουσιάστριας.

Η λήξη της συνεργασίας τους οφείλεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», όχι στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη». αλλά στο κακό κλίμα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες, με την υπόθεση να έχει φτάσει στο νομικό τμήμα του σταθμού.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια το συμβόλαιο, προκειμένου να αποφασιστεί τι συμφέρει να κάνει και τι όχι.

Το δημοσίευμα επίσης, αναφέρει πως η διεύθυνση αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στη σύμβαση της Ελεονώρας Μελέτη. Χαρές για τον Νίκο Μάνεση μετά το «διαζύγιο» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Σε άλλο κανάλι μετά τον ALPHA

Ενώ οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη στον ALPHA, νέα δημοσιεύματα βάζουν φωτιά στα τηλεοπτικά και θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να συζητάει ήδη με άλλο κανάλι!

Βέβαια, μέχρι στιγμής είναι μόνο φήμες και τίποτα επιβεβαιωμένο!

Σε ποιο κανάλι πάει η Μελέτη μετά τον ALPHA

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα λοιπόν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι στο στόχαστρο της ΕΡΤ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σχεδιάζουν μία νέα infotainment εκπομπή για την πρωινή-μεσημεριανή ζώνη και η Ελεωνόρα Μελέτη είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή αφού η παρουσιάστρια δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πρέπει να πούμε ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θέλει να καταστήσει τη δημόσια τηλεόραση άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Μην ξεχνάμε ότι η ΕΡΤ έχει επενδύσει σημαντικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας στην prime time ζώνη.