Άνω κάτω το Buckingham με φωτογραφίες του William με ξανθιά καλλονή - Σε σοκ η Kate Middleton

Έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνω κάτω το Buckingham με φωτογραφίες του William με ξανθιά καλλονή - Σε σοκ η Kate Middleton

Άνω κάτω έχουν γίνει στο παλάτι του Buckingham, λόγω μερικών φωτογραφιών που διέρρευσαν με πρωταγωνιστεί τον William. Φαίνεται να χορεύει με ξανθιά καλλονή λίγο πριν το γάμο του με την Kate Middleton.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Daily Mail και είναι τραβηγμένες το 2007, περίπου τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί και αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

25χρονος τότε χόρευε με ξανθά καλλονή πολύ κοντά, σε βραδινή του έξοδο, σπάζοντας τα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα και τις απαγορεύσεις.

Οι πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ είχε πιει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να παραπατά, ενώ ήταν το τελευταίο “bachelor party”. Στη φόρα και όλη η αλήθεια πίσω από τη σχέση της Kate Middleton με την μητέρα της.

William χορός ξανθιά καλλονή

Kate Middleton: Ο χωρισμός της με τον William που τάραξε το Buckingham

Κανονική ταραχή είχε φέρει πριν από μερικά χρόνια στο Buckingham η είδηση, πως ο William αποφάσισε να χωρίσει οριστικά την Kate Middleton, λίγο καιρό πριν της κάνει πρόταση γάμου και δημιουργήσουν την υπέροχη οικογένειά τους.

Μπορεί το ζευγάρι να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του βρετανικού λαού, η αλήθεια είναι ωστόσο πως ακόμα και εκείνοι έχουν περάσει μεγάλα ζόρια στη σχέση τους.

Πριν ακόμα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στην πιο φαντασμαγορική τελετή, το ζευγάρι είχε χωρίσει καθώς ο William είχε αποφασίσει πως δε θέλει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί με την αγαπημένου του.

Έτσι έγινε ο χωρισμός της Kate Middleton και του William που είχε ταράξει το Buckingham

«Στις 11 Απριλίου εκείνη τη χρονιά, η Kate απαλλάχθηκε από μια συνάντηση στο Jigsaw, το κατάστημα μόδας στο οποίο είχε αρχίσει να εργάζεται πρόσφατα, για να λάβει μια κλήση από τον William σε ένα δωμάτιο όπου κανείς δεν την άκουγε. Έκλεισε την πόρτα για περισσότερο από μία ώρα. Όταν βγήκε, ήταν single», έγραψε ο Robert σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στη Daily Mail.

«Ο William βρήκε δύσκολη τη γνωριμία, για αρχή, όταν ένας εκπληκτικός αριθμός νεαρών γυναικών από τον κύκλο του τον απέρριπτε . Μπορούσαν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για το πού βρισκόταν η καρδιά του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει».

Ο συγγραφέας συνέχισε: «Ξαφνικά κορίτσια από τη Βραζιλία δεν του φαινόταν πλέον τόσο λαμπερά, και στον πρίγκιπα έλειπε η οικογένειά του.

Μια καθιερωμένη συνήθεια της χρονιάς του William στο Sandhurst ήταν η κανονική του διανυκτέρευση το απόγευμα της Παρασκευής στο Bucklebury, όπου μπορούσε να τον φροντίσει η Carole - και επίσης να νιώθει σαν πατέρα τον ήσυχο και στοργικό Michael που, μπορούσε να προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη , σε ορισμένα θέματα, από τον πρίγκιπα Κάρολο».

Να θυμίσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα σοβαρό θέμα ανάμεσα σε συγγενή της Kate Middleton και την Μέγκαν Μαρκλ.