Χαμός στο διαδίκτυο με την Μαρία Κίτσου - Την τσάκωσε η κάμερα να...

Δεν θα το πιστέψετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο διαδίκτυο με την Μαρία Κίτσου - Την τσάκωσε η κάμερα να...

H Μαρία Κίτσου είναι από τις πολυσυζητημένες ηθοποιούς στην χώρα μας μετά την επιτυχία της ως πρωταγωνίστρια στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες". Χαμό, βέβαια, έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η ηθοποιός αφού η κάμερα την τσάκωσε σε ξέφρενες στιγμές.

Έχουμε δει αρκετές φορές πόσο καλά περνάνε οι ηθοποιοί πίσω από τα γυρίσματα της σειράς. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπήκε στον ρόλο του.. καθηγητή Φλωράς και η Μαρία σε αυτό της Λίζα Πετροβασίλη!

Οι δυο ηθοποιοί πίστεψαν για μια στιγμή πως βρίσκονται στα γυρίσματα "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" και άρχισαν να χορεύουν σε ξέφρενους τουίστ ρυθμούς. Ξέσπασε η Μαρία Κίτσου για τα θέατρα: "Μου κόπηκαν τα πόδια"!

Μαρία Κίτσου χορεύει στα γυρίσματα

Η κάμερα τσάκωσε την Μαρία Κίτσου να χορεύει

Μαρία Κίτσου: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας των Άγριων Μελισσών!

Η τηλεοπτική «Λενιώ» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, που έχει καθηλώσει με την ερμηνεία της, ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου με τον μουσικοσυνθέτη και σε συνέντευξή της παλαιότερα στην Real News είχε αναφέρει:

«Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι, Μαρία Κίτσου και Μίνωας Μάτσας, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ήταν ένας αθόρυβος και βελούδινος χωρισμός και οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ το ότι χώρισαν, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεργαστούν επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παίξει στην παράσταση «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υπογράφει και την σκηνοθεσία, με τον Μίνωα Μάτσα να επιμελείται την μουσική.

Δείτε το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της Μαρίας Κίτσου από την σειρά Άγριες Μέλισσες

Μαρία Κίτσου πρώην συντροφος