Σε έξαλλη κατάσταση η Τούνη με την επίθεση των followers της - Παίρνει θέση για όσα ακούστηκαν

Τα πάνω κάτω με την δήλωση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε έξαλλη κατάσταση η Τούνη με την επίθεση των followers της - Παίρνει θέση για όσα ακούστηκαν

Ο απόλυτος χαμός έχει γίνει από χθες με την Ιωάννα Τούνη και την δήλωση της για τα 800 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε). Από χθες τα σχόλια προς το πρόσωπο της είναι χιλιάδες κάνοντας της μεγάλη επίθεση.

Λίγες ώρες πριν, ανέβασε μια σειρά από instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί είπε ότι είπε και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα επισήμανε πως:

“Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα.

Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…”

Μπείτε στο προφίλ της στο instagram και δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε.

βίντεο της ιωάννας τούνη για τις δηλώσεις της

Θετική στον κορωνοϊό και η Ιωάννα Τούνη - Ήταν καραντίνα τον Αύγουστο

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη στον Αύγουστο και όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε μπει σε καραντίνα στην Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη έκανε στο On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, κάνοντας γνωστό πως δεν μπορεί να κολλήσει ξανά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη σημειώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα πως «η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο».

Ενώ, δεν έκρυψε την απογοήτευση της για τη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις. «Όλα πάνε κατά διαόλου. Οι επιχειρήσεις κλαίνε». Ενώ, πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.