Χωρισμός για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου - Μετά από 10 χρόνια έφυγε από το σπίτι!

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου - Μετά από 10 χρόνια έφυγε από το σπίτι!

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν όχι μόνο να χωρίσουν αλλά να το κρατήσουν και κρυφό για αρκετό καιρό σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Γιατί χώρισαν Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη έξοδο που είχαν κάνει σαν ζευγάρι το 2017!

Αποκλειστικό! Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Οι άγνωστες πτυχές ενός μεγάλου έρωτα!

Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου χωρισμός

Σαν βγαλμένη από άλλη εποχή, κάπου ανάμεσα στη δεκαετία του ’50 και του ’70 όπου θα ήθελε να ζήσει, συνεπαρμένη από την ευγένεια των ανθρώπων, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου φωτογραφίζεται στους πρόποδες της Ακρόπολης σαν μοντέλο -άσχετα αν η ίδια δηλώνει αγοροκόριτσο- και μιλάει στο Youweekly.gr για το θέατρο, πρωταγωνιστώντας για 3η χρονιά στην παράσταση “Μου λες αλήθεια;” στο “Κάππα”, την απιστία, τον έρωτα αλλά και για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο…

Δεν γνωριζόμασταν και μπορώ να πω ότι άλλον άνθρωπο περίμενα να δω και άλλον είδα, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές συστάσεις που είχα πάρει για εκείνη. Πρόσχαρη, κοινωνική, με πολύ χιούμορ, ευγενική και αυθόρμητη, όπως και η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της, είναι η φίλη που θα ήθελε να έχει ο καθένας για να ακούει… αλήθειες!

Ο έρωτας σε αποσυντονίζει;

Επειδή η δουλειά του ηθοποιού έχει από μόνη της ανασφάλειες, ανησυχίες, φόβους και τρομερή έκθεση πάνω στην σκηνή νομίζω ότι αν όλα τα υπόλοιπα πράγματα στη ζωή σου είναι τακτοποιημένα και ήρεμα μπορείς να αφοσιωθείς περισσότερο.

Πού είναι πιο αυστηρός; Σαν επιχειρηματίας, σαν σκηνοθέτης ή σαν ηθοποιός;

Ο Σπύρος γενικώς δεν είναι αυστηρός και έχει έναν μοναδικό τρόπο να σου δημιουργεί τρομερή εμπιστοσύνη. Νιώθεις αυτό που λέει ότι είναι νόμος. Δεν τον αμφισβητείς. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Είναι ένας άνθρωπος που σου αποπνέει τρομερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια πάνω στη δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να γίνει αυστηρός. Απλώς ακολουθείς αυτό που σου λέει. Πραγματικά εάν δεν έχεις εμπιστοσύνη σ' έναν άνθρωπο όπως είναι ο Σπύρος, που είναι τόσα χρόνια στη δουλειά αυτή, σε ποιον θα έχεις;

Η καθημερινή τριβή με τον Σπύρο στη δουλειά και στο σπίτι σε ενοχλεί;

Όταν κλείνει η πόρτα του θεάτρου κλείνει και ποτέ δεν μπλέκω τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Κι αυτό δημιουργεί υγεία και ηρεμία. Όταν είσαι στο θέατρο -και δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με τον σύντροφο αλλά και με φίλους- είναι δουλειά, δεν γίνεται να αφήνεις τους συναισθηματισμούς να σε κυριεύουν. Όπως επίσης κι όταν μπαίνεις στο σπίτι σου εκεί τελειώνει και η δουλειά. Τα έχω απόλυτα διαχωρισμένα και πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Γι΄ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που συνδέομαι συναισθηματικά. Για μένα η δουλειά είναι ιερό πράγμα.

Πώς είναι να βλέπεις τη ζωή σου σε πρωτοσέλιδα περιοδικών;

Δεν ασχολούμαι και δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν θέλω να με επηρεάζουν.

Περνώντας από ένα περίπτερο θα πέσει το μάτι σου;

Θα πέσει το μάτι, αλλά η ζωή τρέχει τόσο πολύ... Υπάρχουν τόσα να κάνουμε... Είμαι τόσο αφοσιωμένη στο θέατρο και στη δουλειά μου που αν αφήσω αυτά τα πράγματα να με επηρεάσουν θα μου αλλάξουν την οπτική.

Πώς αντέδρασες την πρώτη φορά που είδες φωτογραφία; Σοκ ή το περίμενες;

Όχι δεν το περίμενα. Φυσικά και έπαθα σοκ. Αλλά εκεί αποφάσισα ότι αν αφήσω αυτό το πράγμα να με επηρεάσει μόνο στον εαυτό μου θα κάνω κακό.