Στόλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Σε πελάγη ευτυχίας τα μικρά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στόλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Το πρωί της Δευτέρας 16/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε πως το Σαββατοκύριακο στόλισε με την οικογένειά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την ώρα της διαδικασίας!

«Εγώ στόλισα λίγο το Σαββατοκύριακο, προσπάθησα να ξεχαστώ και λίγο με τα παιδάκια μου, κάναμε και μια βόλτα με τα πόδια χθες, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός σπίτι

Δείτε εδώ πόσο εντυπωσιακό είχε κάνει το χριστουγεννιάτικό της δέντρο το 2018!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα για... πέντε! Με την οικογένειά της για ψώνια! Οι μικρές ντυμένες σαν σταρ!

Σε πλήρη οικογενειακή απαρτία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του YOU την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου για να βγουν και να χαλαρώσουν όλοι μαζί σε μια βόλτα για... πέντε! Οι μικρές κυρίες, δε, ήταν ντυμένες σαν σταρ του σινεμά!

Ο Θέμης Σοφός, απαλλαγμένος από τις δύσκολες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είχε όλη τη μέρα διαθέσιμη μόνο για εκείνους και έτσι πήρε τα κορίτσια του και τον γιο του για μια αλλιώτικη βόλτα. Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων συνδύασαν τα ψώνια τους με ένα γρήγορο γεύμα, ενώ στη συνέχεια πήγαν σε παιδική χαρά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Τα βλέμματα όλων επικεντρώθηκαν στις δύο μικρές δεσποινίδες, τις κόρες της Σταματίνας που μεγαλώνοντας έχουν αποκτήσει το δικό τους ιδιαίτερο στυλ, με τη μεγαλύτερη Νάγια να προτιμά τους μεγάλους φιόγκους στα μαλλιά της και τη μικρότερη Μαίρη να φορά ένα λαμέ παντελόνι έχοντας και έναν περίτεχνο και ιδιαίτερο σκούφο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο μόνος αμέριμνος της παρέας ήταν ο μικρός τους γιος, Γιάννης Εφραίμ, ο οποίος καθόταν ήρεμος στο καρότσι του παίζοντας με ένα παιχνίδι - θυμάστε, μάλιστα, που πριν από κάποιο καιρό η παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την μυστική του βάπτιση; Η οικογένεια Σοφού, πάντως, την επομένη βρήκε την ευκαιρία για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.