Σε πανικό όλοι στους Κου Κου - Νόμιζαν ότι θα καταρρεύσει ο Κατσούλης! Του κόπηκαν τα πόδια

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε πανικό όλοι στους Κου Κου - Νόμιζαν ότι θα καταρρεύσει ο Κατσούλης! Του κόπηκαν τα πόδια

Ένας μικρός πανικός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου». Μια φάρσα ήταν αρκετή για να "κοπούν" τα πόδια του Κρατερού Κατσούλη και όλοι να φοβούνται μην καταρρεύσει από την συγκίνηση.

Ωστόσο, αρχικά δεν είχε καταλάβει πως απλά πρόκειται μια φάρσα που του έκανε η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες του για να δουν την αντίδραση του.

Αφρομή για να κάνουν την πλάκα, στάθηκε μια δήλωση που είχε κάνει ο Κρατερός Κατσούλης. Είχε αναφέρει πως θα ήθελε να δει τον παιδικό του φίλο, Φρανς, ο οποίος πλέον ζει στην Γενεύη.

Έτσι λοιπόν στην εκπομπή πήραν την απόφαση να του κάνουν πλάκα και στον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκε ο Φρανς με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο». Βέβαια, μετά από λίγο τους αιφνιδίασε όλους όταν είπε πως έχει καταλάβει πως δεν είναι αυτός.

«Ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Ήσουν εξαιρετικός, αλλά ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Αυτό δεν το είχα πει πουθενά, σας ξέφυγε. Το στήσατε εξαιρετικά καλά» είπε ο Κρατερός Κατσούλης και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Τέλος τα ψέματα για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Έγινε γνωστό.

Φορτισμένη στιγμή στον αέρα των Κου Κου - Χωρίς λόγια Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

Το πρωί της Τετάρτης στον αέρα των Κου Κου παρακολουθήσαμε μια αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή τόσο για τους παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η προβολή ενός βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα άφησε άφωνους τους πάντες. Απλά το παρακολουθούσαν χωρίς να μπορούν να βρουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα που τους δημιούργησε.

Η πρώην μπαλαρίνα Μάρτα Γκονζάλεζ μπορεί να έπασχε από Αλτσχάιμερ αλλά στο άκουσμα της «Λίμνης των Κύκνων» κατάφερε να... θυμηθεί τις κινήσεις και να χορέψει!

Η Γκονζάλεζ «έφυγε» από τη ζωή το 2019, ωστόσο, αυτό το βίντεο ήρθε ξανά στην επιφάνεια από τον ισπανικό οργανισμό Asociacion Musica para Despertar, που χρησιμοποιεί τη μουσική ως θεραπευτική μέθοδο για ασθενείς με άνοια.

Η πρώην χορεύτρια, που χόρευε με το μπαλέτο της Νέας Υόρκης, παρά τη νόσο κατάφερε και θυμήθηκε το τραγούδι αλλά και τη χορογραφία και χόρεψε κουνώντας τα χέρια της πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι.

Τις χορευτικές κινήσεις τις θυμήθηκε από το... 1967 όταν και είχε χορέψει στη σκηνή το συγκεκριμένο τραγούδι του Τσαϊκόφσκι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω: