Συγκίνησε η Αγγελική Δαλιάνη για τον γιο της - «Μετά τη γέννα βρισκόταν ένα μήνα στη ΜΕΘ»

Η εξομολόγησή της για την πρόωρη γέννα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Αγγελική Δαλιάνη για τον γιο της - «Μετά τη γέννα βρισκόταν ένα μήνα στη ΜΕΘ»

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Love it και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και για τον γιο της, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει για ένα μήνα στη ΜΕΘ νεογνών.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον μικρό Νικήτα, ο οποίος γεννήθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.

«Η κόρη μου η Λυδία είναι 11 χρονών και ο Νικήτας 3. Πρώτα γεννήθηκε η Λυδία και μετά παντρευτήκαμε με τον Μάνο. Είχα δύο άνετες εγκυμοσύνες, δούλευα κανονικά. Έτρωγα ακατάπαυστα, στην πρώτη είχα πάρει πάνω από 25 κιλά. Στη δεύτερη που γέννησα πρόωρα είχα πάρει 16. Η Λυδία είναι πάρα πολύ εύκολο παιδί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Τα παιδιά μάς άλλαξαν με τον Μάνο.

Ο Νικήτας ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο. Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλά μια ωραία μέρα στον έβδομο μήνα έσπασαν τα νερά. Ο Νικήτας έμεινε για έναν μήνα στη ΜΕΘ νεογνών. Είχα την επιθυμία να το θηλάσω, αλλά από το άγχος δεν είχα πολύ γάλα.

Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο με τον Μάνο για τους δυο μας. Ναι, τον ζηλεύω τον Μάνο. Στα 17 χρόνια που είμαστε μαζί δεν ήταν πάντα όλα τέλεια, αλλά δεν είπα ποτέ ότι χωρίζω», είπε η Αγγελική Δαλιάνη. Δείτε εδώ και όλα όσα είχε αποκαλύψει για την εποχή της Μαρίας της Άσχημης.

Ξεχωριστές στιγμές για Αγγελική Δαλιάνη και Μάνο Παπαγιάννη - Ο γιος τους έγινε τριών

Τις πιο ξεχωριστές στιγμές στο σπίτι τους πέρασαν αυτό το μήνα, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο γιος τους, έγινε 3 ετών και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι μετά τον εορτασμό της επετείου του, όπου συμπλήρωσαν 11 χρόνια από το γάμο του, γιόρτασε χθες τα γενέθλια του μοναχογιού του.

Οικογενειακώς, έκαναν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπο. Η Αγγελική Δαλιάνη μάλιστα, στον λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά τους.

«Και με τα γενέθλια του Νικήτα κλείνει η γιορτινή εβδομάδα!!! Απόψε σβήσαμε 3 κεράκια!!! Να τα εκατοστήσεις ομορφιά μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης όλο χαρά.

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας βιώνει η όμορφη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη στο πλευρό του συζύγους της Μάνου Παπαγιάννη καθώς είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα "λιώσετε" με τα παιδιά της μόλις δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι.