My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε στο My Style Rocks και οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τους καλύτερους βαθμούς, μια όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Το παιχνίδι πλέον παίζεται και με άντρες και ο ανταγωνισμός έχει πιάσει "κόκκινο" καθώς οι εμφανίσεις όλων είναι πολύ δυνατές.

Τις καλύτερες εντυπώσεις σήμερα έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αρετή Λις που πήρε τον έξτρα βαθμό. Δείτε τον έντονο καυγά ανάμεσα στους παίκτες.

Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το My Style Rocks και έριξε πυρά - "Δεν με χώνεψαν..."

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks και στην κάμερα του Love it δήλωσε πως μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές αδικίες και δεν την χώνεψαν εξ αρχής.

«Ήθελα να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι, μου έδωσαν πολλές ευκαιρίες οι κριτές. Βίωνα άσχημες καταστάσεις στα backstage. Μου χάλαγε η ψυχολογία σε σημείο που δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Ένιωθα ότι υπήρχε αδικία. Δεν μπορούσα να βλέπω το συγκεκριμένο παρεάκι, βαθμολογούσαν συναισθηματικά.

Το παρεάκι είναι: Έρη, Κάτια, Τζένη, Μικαέλα και τώρα και ο Μηνάς. Η Κάτια μίλησε στην παραγωγή, μου είπε ότι μίλησε η Αρετή, αλλά η Αρετή το αρνείται. Από εξωτερικούς παράγοντες ξέρω ότι κάποια κορίτσια έχουν στιλίστα. Έχω ακούσει ότι και η Κάτια έχει βοήθεια, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει.

Η Έρη είναι δύσκολος και περίεργος άνθρωπος. Από την αρχή δεν με είχαν χωνέψει τα κορίτσια. Η κυρία Άρτεμις μου μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Ήρθε έξαλλη στα backstage μου φώναξε και με πρόσβαλε, αυτό έγινε μπροστά στην Τζένη», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.