Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η αποκάλυψη για τον κορωνοϊό και τα δάκρυα στον αέρα του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η αποκάλυψη για τον κορωνοϊό και τα δάκρυα στον αέρα του

Στις Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όπου και αποκάλυψε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τα δύσκολα βράδια στο νοσοκομείο.

«Ένιωσα ότι έπαιρνα δύναμη από τα μάτια της Παναγιάς και από τα μάτια των νοσηλευτριών και των ιατρών. Από κει και πέρα το μυαλό μου πήγαινε στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου και στους φίλους μου», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Να δούμε με αισιοδοξία στη ζωή», σημείωσε στη συνέχεια ο πρώην Περιφερειάρχης Μακεδονίας, τονίζοντας ότι δεν είχε υψηλό πυρετό, έφτασε μέχρι 38, αλλά τον χτύπησε ο κορωνοϊός στα πνευμόνια.

«Απαγορεύεται να έχεις επαφή με τον οποιονδήποτε. Εκεί μέσα ζεις με την Παναγιά, με το νοσηλευτικό προσωπικό και με τον θάνατο», υπογράμμισε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο.

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν είχε προλάβει να κάνει τον απολογισμό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λύγισε… «Όχι γιατί δεν περίμενα να μπω μέσα», απάντησε, συμπληρώνοντας: «Το μέλλον ήταν αβέβαιο». Ωστόσο, δήλωσε ότι μίλησε μέσω διαδικτύου με ένα πρόσωπο και είπε όσα ήθελε. Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ

«Ξέρετε πόσοι μπήκαν και δεν βγήκαν επώνυμοι και ανώνυμοι το τελευταίο εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη;», είπε ακόμα. Όσο για τους αρνητές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι όλοι πρέπει να φοράμε τη μάσκα.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα, μετά την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στο νέο μίνι μαρκετ που άνοιξε.

"Εγώ έρχομαι κάθε μέρα πέντε το πρωί εδώ. Ανοίγω τον φούρνο, ζεσταίνω τις τυρόπιτες και έξι η ώρα ανοίγει το μαγαζί" δήλωσε ο ίδιος.

Ενώ εκμυστηρεύτηκε πως όλη η οικογένεια του μαζί με την συζυγό του περνούν από το μαγαζί και βοηθάνε με τη δουλειά.

Όσον αφορά την πολιτική και τον κόσμο που τον επισκέπτεται στο μαγαζί υποστήριξε: "Συμβουλευτικά τους λέω αλήθειες. Ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα του πολιτικού για να πώ πράγματα, που δεν τα πιστεύω.

Τέλος, για την πιθανότητα να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκμυστηρεύτηκε: "Είμαι μάχιμος αλλά με την σημερινή εικόνα δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ", ενώ ένα νέο επαγγελματικό βήμα έκανε και η Αννίτα Πάνια.