Αναβρασμός στο Buckingham - Τα πλάνα της «Diana» που έβγαλαν τον Κάρολο από τα ρούχα του

Έξαλλος ο πρίγκιπας με τον νέο κύκλο του The Crown

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο Buckingham - Τα πλάνα της «Diana» που έβγαλαν τον Κάρολο από τα ρούχα του

Εδώ και μερικές μέρες επικρατεί κανονικός αναβρασμός στο Buckingham εξ' αιτίας του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Crown. Ορισμένα πλάνα με την πριγκίπισσα Diana που προβάλλονται στον συγκεκριμένο κύκλο ήταν αρκετά για να βγάλουν τον Κάρολο από τα ρούχα του.

Εδώ και μήνες οι φανατικοί της σειράς περίμεναν τη νέα σεζόν στην οποία επιτέλους θα βλέπαμε την Diana να κάνει την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια.

Η αλήθεια είναι πως η σειρά αποτύπωσε με κάθε λεπτομέρεια την ζωή της αδικοχαμένης λαίδης μέσα στο παλάτι, σε σημείο που εκνεύρισε τα μέλη της οικογένειάς της.

«Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους. Ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά φίλος του πρίγκιπα Κάρολου.

Νταιάνα Crown

«Το να δείξεις τη Diana να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ , δηλαδή ο Ουίλιαμ, έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα» σχολίασε πηγή του παλατιού.

Θυμίζουμε πως πέρα από τον κύκλο του The Crown, η ζωή της Diana πρόκειται να γίνει και μιούζικαλ.

«Έριχνε "λάσπη" στην Diana μετά τον θάνατό της» - Απίστευτη καταγγελία για τον Κάρολο

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε είναι έτοιμο να προκαλέσει ταραχή στο Buckingham. Αυτή τη φορά έγινε γνωστή μία απίστευτη καταγγελία για τον Κάρολο, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει «λάσπη» στην Diana ακόμα και μετά από το θάνατό της και συγκεκριμένα, στην ημέρα της κηδείας της.

Το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Κάρολος σύμφωνα με το βιβλίο Battle of Brothers, ήρθε λίγο πριν την κηδεία της λαίδης προς τον αδερφός της, Charles Spencer, τον 9ο Κόμη Spencer.

Οι δύο οικογένειες διαφώνησαν στο πώς θα διεξαχθεί η κηδεία, με την οικογένεια της Diana να επιμένει στο ότι θα ήταν λάθος να αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν σερ μία δημόσια πομπή κηδείας πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους.

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που είχαν διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη απόφαση του παλατιού ενώ οι δύο πρίγκιπες έχουν αποκαλύψει σε δηλώσεις τους πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαν κληθεί να κάνουν. Να θυμίσουμε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε να ανεβαίνει στο Broadway ένα μιούζικαλ με θέμα τη ζωή της Diana.

Αυτή είναι η καταγγελία που έγινε για τον Κάρολο για το σχόλιο που έκανε μετά το θάνατο της Diana

«Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να περπατήσει στη μεγάλη πομπή με τους δύο γιους του δίπλα του», έγραψε ο Lacey σε αποσπάσματα που έχει στην κατοχή του το People, «αλλά ο θείος Charles Spencer δεν συμφώνησε.

Ήταν ήδη θυμωμένος εκ μέρους της οικογένειάς του που η κηδεία της αδερφής του είχε μετατραπεί σε μια βασιλική περίσταση, και ήταν ιδιαίτερα αντίθετος στην ιδέα ότι τα νεαρά ανίψια του θα έπρεπε να περπατήσουν την ενός μιλίου διαδρομή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους».

«Ο Spencer αισθάνθηκε απόλυτα σίγουρος ότι η Diana θα ήταν τρομοκρατημένη με την ιδέα ότι οι γιοι της πρέπει να υποστούν μια τέτοια δοκιμασία», πρόσθεσε o Lacey. Τα είχε ήδη πει στον Κάρολο όλα αυτά. Μία διαφωνία μεταξύ τους «είχε τελειώσει με τον κόμη να κλείνει το τηλέφωνο στον γαμπρό του αφού ο Κάρολος έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο για την Diana».

Τελικά ο William και ο Harry ακολούθησαν την πομπή έχοντας στο πλευρό τους τόσο τον Κάρολο όσο και τον παππού τους, Φίλιππο.

Diana κηδεία παιδιά