Σούσουρο στο διαδίκτυο με φωτογραφία του συνεργάτη του Κανάκη, Γιάννη Σερβετά

Έχει ανέβει εδώ και λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο διαδίκτυο με φωτογραφία του συνεργάτη του Κανάκη, Γιάννη Σερβετά

Ο Γιάννης Σερβετάς, ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη φημίζεται για το χιούμορ του και το να τον ακολουθείς στο instagram είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε προσφάτως κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να λιώσει από τα γέλια.

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δεν λένε; Απολαύστε παρακάτω...

Αυτή είναι η φωτογραφία του Γιάννη Σερβετά στο instagram

Γιάννης Σερβετάς

Γιάννης Σερβετάς: Με τον Κανάκη δεν μιλάμε

Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν μιλάει με τον Αντώνη Κανάκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο γνωστός για το χιούμορ του Σερβετάς είπε: «Δε μιλάω με τον Κανάκη. Είμαστε μαζί όλο το χειμώνα. Ξυπνάω κάποιες φορές, βλέπω τη γυναίκα μου δίπλα, και λέω που είναι ο Αντώνης; Οπότε το καλοκαίρι δε βρισκόμαστε για να αντέξουμε τον χειμώνα τον δύσκολο».

Παράλληλα, πάλι με χιούμορ, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν και στη νέα σεζόν η εκπομπή θα έχει το ίδιο concept, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε και ελέφαντες και πολλές άλλες εκπλήξεις. Υπάρχουν μυστικά».

Γιάννης Σερβετάς: Μιλάει δημόσια για την... υγεία του! «Κοιμήθηκα δυο ώρες και...»!

Δημόσια για την... υγεία του μίλησε ο Γιάννης Σερβετάς μετά τα όσα γράφτηκαν στα site με αφορμή μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

«Απ’ ότι λένε, Δόξα να έχει, είμαι καλύτερα... » έγραψε ο παρουσιαστής απαντώντας στα δημοσιεύματα ορισμένων sites που ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Με φωτογραφίες τα κατακεραύνωσε γράφοντας με το μοναδικό του χιούμορ: « Κοιμήθηκα δυο ώρες και όταν ξύπνησα με αγωνία μπήκα στα sites να διαβάσω για την πορεία της υγείας μου... Απ’ ότι λένε, Δόξα να έχει, είμαι καλύτερα... ΥΓ.: θα σας κρατώ ενήμερους ΥΓ1.: Και αυτοί στον ΣΚΑΙ ένα αφιέρωμα στην καριέρα μου δε με κάνανε...».

Γιάννης Σερβετάς υγεία

Ενώ σε άλλη δημοσίευση έγραψε «Μην πιστεύετε τίποτα. Είναι μία χαρά στο σπίτι μου με ίωση! Ο Χριστός Ανέστη αλλά η δημοσιογραφία την βγάζει δεν την βγάζει».

Γιάννης Σερβετάς υγεία