Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος - «Είμαι αγνώστου πατρός»

Η εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος - «Είμαι αγνώστου πατρός»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του, συγκλονίζοντας με τα λόγια του. Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως είναι αγνώστου πατρός.

Αναφερόμενος στα βιβλία του σχολίασε: «Μου πήρε πολλά χρόνια μέχρι να αποφασίσω να το γράψω».

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε αν υπήρξαν αντιδράσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον μετά την έκδοση αυτού του βιβλίου. «Από τα αδέρφια μου τα ετεροθαλή υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις», είπε ακόμα.

«Γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα. Δεν γνώρισα τον πατέρα μου. Είμαι αγνώστου πατρός. Δεν βρήκα ποτέ την ταυτότητά του. Πέρα από τα μειονεκτήματα του δεν γνωρίζεις τον πατέρα σου, είναι σκληρό το ότι δεν ζεις με τον πατέρα σου», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Πέτρος Τατσόπουλος υιοθεσία

Στο Happy Day μίλησε χθες και η Έλενα Τσαγκρινού. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες. Εργάστηκε ως σεναριογράφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος εκδόσεων στους οίκους Λιβάνη, Καστανιώτη και σύμβουλος σεναρίων στην κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ), δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή βιβλίου Πνεύμα αντιλογίας και παρουσιαστής της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821.

Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων από το 1989 και μετείχε στο Διοικητικό της Συμβούλιο κατά την περίοδο 2001-2003. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέβαλε στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ως αποτέλεσμα εσωκομματικών τριβών.

Μετά από συνάντηση των δύο ανδρών, ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτηση του Τατσόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, χωρίς ωστόσο αυτή να συνοδεύεται και από παραίτηση από τη βουλευτική του έδρα.