Απίστευτο περιστατικό στο Mega με το Πάμε Δανάη - Η ατάκα για την Σταυροπούλου που έφερε μεγάλη αμηχανία

Χαμός στην εκπομπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στο Mega με το Πάμε Δανάη - Η ατάκα για την Σταυροπούλου που έφερε μεγάλη αμηχανία

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μία ατάκα που ειπώθηκε για την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έφερε μεγάλη αμηχανία στο πλατό και στον καλεσμένο.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή και όπως μπήκε μέσα στο πλατό σκόνταψε. Η Δανάη Μπάρκα το έριξε στην μαμά της, λέγοντας πως είναι πιθανό να τον έχει ματιάσει αφού βλέπει καθημερινά την εκπομπή.

Αυτή είναι η ατάκα που ειπώθηκε για την Βίκυ Σταυροπούλου στο Πάμε Δανάη στο Mega

Δ.ΜΠ.: Σε μάτιασε η μαμά μου που βλέπει την εκπομπή.

Α.Κ.: Μα είναι ψηλός!

Δ.ΜΠ.: Του έλεγα του Γιάννη ότι τον έχει φλερτάρει τόσο πολύ η μαμά μου πέρυσι στο J2US που ντρέπομαι να τον κοιτάω στα μάτια. Τι να κάνω; Μία την έχω!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, μάλιστα, τόνισε για τη Βίκυ Σταυροπούλου πως «την αγαπώ πολύ! Είναι πολύ συμπαθητική». Δείτε εδώ και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Δανάη Μπάρκα.

Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με Σταυρόπουλου και Μπάρκα! Έγιναν το πρώτο θέμα!

Στον αέρα του Έλα Χαμογέλα βγήκε το πρωί του Σαββάτου η Βίκυ Σταυροπούλου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, σε ένα πολύ αστείο περιστατικό αναφορικά με την κόρη της, Δανάη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή την είχε ξεχάσει.. στο σούπερ μάρκετ!

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο με μια μεγάλη δόση χιούμορ.

Η Βίκυ είπε χαρακτηριστικά: «Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του, αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις, περνώντας τα χρόνια αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ. Είναι αλήθεια ότι μου έχει συμβεί το εξής… Έτρεχα όπως πάντα πάρα πολύ, φεύγω από το σούπερ μάρκετ και στο επόμενο στενό λέω πως κάτι ξέχασα! Τι ξέχασα, τι ξέχασα, τι ξέχασα; Νόμιζα κάποιο προϊόν. Ρε παιδιά, ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι… Ευτυχώς Παναγία μου! Είχε καθίσει το καημένο, είχε ανοίξει κάποια χρωματάκια και βαφόταν. Εντάξει, ναι, είναι αλήθεια»!

Αναφορικά με την κόρη της, Δανάη, δήλωσε: «δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη γιατί δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες. Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι δεν συμβουλεύω σε ότι αφορά το παιδί μου. Θεωρώ δηλαδή πως είναι καλύτερο να βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα απλά να τους δίνεις στυγνές πληροφορίες. Μην κάνεις αυτό ή κάνε εκείνο. Η Δανάη, δε, επειδή τώρα μπήκε στα βουτιά και θέλει να κολυμπήσει μόνη της, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με αφήνει όσο πιο απ’ έξω γίνεται και νομίζω ότι καλά κάνει. Εγώ το εκτιμώ». Η Σταυροπούλου έκανε τεστ κορωνοϊού. Ποιο είναι το αποτέλεσμα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο