Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother: Ξέσπασε η μητέρα του Πυργίδη - «Δεν είναι θεατρίνος»

Τι την έχει ενοχλήσει;

Big Brother: Ξέσπασε η μητέρα του Πυργίδη - «Δεν είναι θεατρίνος»
News 17.11.2020 15:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως από τη στάση που έχει κρατήσει ο γιος της μέσα στο Big Brother φαίνεται πως είναι αληθινός και όχι «θεατρίνος», ενώ ξέσπασε και για το παιχνίδι που έχει στηθεί εις βάρος του.

Η κυρία Βέτα, που έχει εμφανιστεί και στο live του Big Brother σχολίασε πως ο γιος της έχει πολύ φιλικά συναισθήματα για την Άννα Μαρία και όχι μόνο.

«Στενοχωριέται συγκεκριμένα για την Άννα Μαρία, όταν τρέφει κάποια αισθήματα, αυτή είναι η αντιμετώπιση του, στενοχωριέται, δεν μπορεί, φιλικά αισθήματα τρέφει για όλους. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι, εγώ πιστεύω εις βάρος του Δημήτρη. Του είπαν η άλφα είναι ερωτευμένη μαζί σου και ύστερα άρχισαν να λένε ότι θυμώνει, ότι εκνευρίζεται.

Όλα αυτά όμως τα έκανε αληθινά, δεν είναι θεατρίνος. Θα καταλάβει κάποια στιγμή τι παίχτηκε εις βάρος του. Πρώτα ο αντιδήμαρχος ου έκρυψε την αλήθεια και τον απογοήτευσε», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τι θα απογίνει η βίλα μόλις τελειώσει το Big Brother.

Big Brother: "'Επεσε" ο Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Μακρίδη

Ο «Αντιδήμαρχος» Χρήστος Μακρίδης ήταν ο τελευταίος μέχρι στιγμής, που αποχώρησε από το Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη, που ήταν ο… καρδιακός του φίλος στο παιχνίδι, να είναι απαρηγόρητος και να ξεσπά σε κλάματα για το γεγονός αυτό, απειλώντας πως επίσης θα φύγει.

Οι δύο παίκτες είχαν αναπτύξει μια εξαιρετική μεταξύ τους σχέση, κάτι που θα λειτουργούσε σαν «βαρόμετρο» στην ψυχολογία του καθενός, εφόσον ο… έτερος Καππαδόκης αποχωρούσε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση αυτή, με τον Πυργίδη να «τσακίζεται» και να είναι στενοχωρημένος.

Ο ίδιος τριγυρνούσε στο σπίτι χωρίς σκοπό και μιλούσε μόνο με τον Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος επιχειρούσε να τον παρηγορήσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήταν πιθανό, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει.

Ωστόσο, ο Χρήστος Μακρίδης άδειασε τον Πυργίδη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αυτό είναι το πλάνο που δεν παίχτηκε ποτέ στον ΣΚΑΙ - Η αποκάλυψη που "καίει" τον Μικρούτσικο

Big Brother Spoiler: Έρχονται ξανά κοντά Άννα Μαρία και Πυργίδης

Share