Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά: "Σε βγάζουν έγκυο επειδή πήρες λίγα κιλά!"

Ο λόγος για...

Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά:
News 17.11.2020 17:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο Πρωινό μίλησε η Χρύσπα η οποία αποκάλυψε τι την έχει ενοχλήσει από όσα γράφονται για την ίδια ανά καιρούς. Μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχληση της για το θέμα της εγκυμοσύνης, ένα θέμα στο οποίο δεν υπάρχει διακριτικότητα.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχω διαβάσει για μένα είναι ότι είμαι έγκυος. Άμα ήταν τώρα, ή θα τα είχα… χωνέψει ή θα είχα καμιά ντουζίνα. Είναι ενοχλητικό να σε βγάζουν έγκυο επειδή πήρες πέντε κιλά. Λίγο διακριτικότητα, τι να κάνουμε; Είμαι… λιχούδω! Είμαστε άνθρωποι, λυγίζουμε.

Εγώ που το έχω ζήσει τόσες φορές το fake news εγκυμοσύνη, στο τέλος θα μείνω έγκυος και δεν θα το πιστεύει κανένας», ανέφερε η Χρύσπα. Δείτε εδώ το ξέσπασμα της.

"Ξεσπά" η Χρύσπα για το J2US - "Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα..."

"Ξεσπά" η Χρύσπα για το J2US και τα όσα άκουσε από την κριτική επιτροπή. Ανάμεσα σε όλα ανέφερε, "Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή".

Η Χρύσπα μίλησε στο Tv Έθνος και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και συγκεκριμένα, στις παρατηρήσεις των κριτών σχολιάζοντας πως κάποια από τα σχόλιά τους ήταν άκυρα.

Όλα όσα ανέφερε η Χρύσπα για το J2US και την κριτική επιτροπή

Δεύτερη συνεχόμενη φορά μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο βρεθήκατε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο J2US. Πώς ένιωσες;

Ο βρεγμένος τη βροχηή δεν τη φοβάται, τόσο απλά και περιεκτικά. Την πρώτη φορά πήραμε την κρυάδα, περάσαμε μία εβδομάδα αγωνίας , τώρα μας ήρθε πιο έλαφριά. Δέ μας έχει στοιχίσει.

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είιναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά έχει πολύ όμορφη εξέλιξη. Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρ'ονια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- οτι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτους που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσόα του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Ειίμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού που αποχώρησε από το J2US

Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ερμήνευσαν το τραγούδι "Φίλα με Ακόμα", και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Βόμβα" μεγατόνων από την Λίτσα Πατέρα - «Ο Ερμής είναι βουτηγμένος στον Σκορπιό και σημαίνει...»

Ανακοίνωση "βόμβα" από την Σκορδά στο Πρωινό: "Βγήκε θετική..."

Share