Big Brother: Σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ο Πυργίδης - "Λες και περνάω θάνατο..."

Δύσκολα τα πράγματα για τον παίκτη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ο Πυργίδης -

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται στο σπίτι του Big Brother ο Πυργίδης ο οποίος από όταν έφυγε ο φίλο του Χρήστος Μακρίδης είναι απαρηγόρητος.

"Λες και περνάς θάνατο, νιώθω πως πέθανε, βλέπω το κρεβάτι του και λέω να εδώ κοιμόταν, χθες δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά δεν με χώρο ούτε ο τόπος ήθελα να σκαρφαλώσω και να φύγω", είπε στη Ραμόνα!

Όταν ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θέλει να πει στον φίλο του, αντιδήμαρχο τώρα που τον ακούει από το σπίτι, ξέσπασε σε κλάματα και είπε μετά από ώρα: «Αυτό» Δείτε τι θα απογίνει η βίλα μόλις τελειώσει το Big Brother.

Big Brother Spoiler: Αυτό είναι το νυφικό που θα βάλει στον γάμο της η Άννα Μαρία

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του Big Brother, σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το νυφικό που πρόκειται να φορέσει στον γάμο της με τον Δημήτρη Κεχαγιά η Άννα Μαρία.

Οπιο αταίριαστος γάμος της χρονιάς θα γίνει στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας αποστολής στο σπίτι του «Big Brother». Νύφη θα είναι η Αννα Μαρία Ψυχαράκη και γαμπρός ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Άννα Μαρία θα κάνει την πρόβα του νυφικού και θα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού όπως είπε χθες είναι το όνειρο της να παντρευτεί και θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω.

Big Brother: Ξέσπασε η μητέρα του Πυργίδη - «Δεν είναι θεατρίνος»

Η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως από τη στάση που έχει κρατήσει ο γιος της μέσα στο Big Brother φαίνεται πως είναι αληθινός και όχι «θεατρίνος», ενώ ξέσπασε και για το παιχνίδι που έχει στηθεί εις βάρος του.

Η κυρία Βέτα, που έχει εμφανιστεί και στο live του Big Brother σχολίασε πως ο γιος της έχει πολύ φιλικά συναισθήματα για την Άννα Μαρία και όχι μόνο.

«Στενοχωριέται συγκεκριμένα για την Άννα Μαρία, όταν τρέφει κάποια αισθήματα, αυτή είναι η αντιμετώπιση του, στενοχωριέται, δεν μπορεί, φιλικά αισθήματα τρέφει για όλους. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι, εγώ πιστεύω εις βάρος του Δημήτρη. Του είπαν η άλφα είναι ερωτευμένη μαζί σου και ύστερα άρχισαν να λένε ότι θυμώνει, ότι εκνευρίζεται.

Όλα αυτά όμως τα έκανε αληθινά, δεν είναι θεατρίνος. Θα καταλάβει κάποια στιγμή τι παίχτηκε εις βάρος του. Πρώτα ο αντιδήμαρχος ου έκρυψε την αλήθεια και τον απογοήτευσε», είπε μεταξύ άλλων.