Η Ρασέλ απασφάλισε για τις ερωτικές συνευρέσεις στο σπίτι του GNTM 3: "Τα μάτια μου..."

Αποκλειστική αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ρασέλ απασφάλισε για τις ερωτικές συνευρέσεις στο σπίτι του GNTM 3:

Λίγο μετά την αποχώρησή της, δείτε εδώ την πρώτης ανάρτηση, η πιο «love to hate» παίκτρια του GNTM 3, Θεοδώρα Ρασέλ, βάζει τα πράγματα στη θέση τους... Ποιοι συμπαίκτες τη «συγχώρεσαν», ποιους γνωστούς Έλληνες θεωρεί μέλη της οικογένειάς της και τελικά τι συνέβη με τις ερωτικές συνευρέσεις στο σπίτι; Αυτά και άλλα πολλά, σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη.

Από την «καραντίνα» του GNTM, στην καραντίνα που βιώνουμε όλοι... Ίσως ήταν ατυχές το timing που αποχώρησε, ωστόσο η Ρασέλ δεν πτοείται απ' τις αντικειμενικές δυσκολίες και δηλώνει έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρό της τόσο στο χώρο της μόδας και, γιατί όχι, στο χώρο της τηλεόρασης...

Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης

Κεφάλαιο GNTM - Θεοδώρα Ρασέλ: Τι κρατάς από αυτή την συμμετοχή σου;

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Πριν με έβγαζαν φωτογραφίες οι φίλες μου και βαριόμουν, τώρα θέλω συνέχεια να φωτογραφίζομαι. Μου δήλωσε συμμετοχή η φίλη μου, που με φωνάζει Ζιζέλ. Όταν πήγα στην οντισιόν, πριν συναντήσω αυτούς τους τέσσερις συγκλονιστικούς ανθρώπους, σκεφτόμουν: «Με το ζόρι μπορεί να πάρω δύο “ναι”». Όταν μου έδωσαν τέσσερα «ναι», νόμιζα ότι το έβλεπα στον ύπνο μου, και έπαθα σοκ όταν το πάτησε πρώτη απ' όλους η κ. Καγιά, εκεί πίστεψα ότι μπορεί να κάνω κάτι σαν μοντέλο. Παρόλο που η Ζενεβιέβ ταιριάζει πολύ στην προσωπικότητά μου, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Βίκυ από τότε που την γνώρισα μέσα στο παιχνίδι.

Με τον εγκλεισμό πιέστηκες;

Όλοι πιέστηκαν, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Δεν ήταν μόνο ο εγκλεισμός, το πιο δύσκολο για μένα ήταν ότι βρισκόμουν σε ένα σπίτι με πολλά άτομα, γιατί είμαι λίγο δύσκολη στη συμβίωση, ώρες-ώρες θέλω να χαλαρώσω και υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να ακούω κανέναν.

Σου έλειπαν οι δικοί σου;

Τι εννοείς; Κάποια στιγμή είχα φρικάρει, έψαχνα τη μαμά μου.

Υπήρχαν συμπαίκτες σου που άλλο χαρακτήρα έδειχναν μπροστά σου κι άλλον όταν έκλειναν οι κάμερες;

Νομίζω ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό μ' εμένα, πολλά παιδιά μπορεί να έλεγαν άλλα μπροστά μας και άλλα πίσω μας. Αλλά όταν τελείωνε το γύρισμα δεν με ενδιέφερε τι λένε και τι κάνουν. Εγώ πήγα εκεί για να κυνηγήσω έναν στόχο, από κει και πέρα καλή καρδιά.

Τελικά με τον Έντουαρντ έγινε τίποτα εκείνη την βραδιά που κοιμηθήκατε μαζί;

Με τον Έντουαρντ είμαστε πολύ καλοί φίλοι, τον εκτιμώ και με εκτιμά. Δεν είμαστε ζευγάρι όμως. Είναι δυνατόν να κάναμε κάτι στην κουκέτα, ενώ από κάτω κοιμόταν η Λία; Όχι φυσικά. Μιλούσαμε πολλή ώρα και έτυχε να μας πάρει ο ύπνος.

Ερωτικές συνευρέσεις είχε στο φετινό GNTM;

Τα μάτια μου δεν έχουν δει τίποτα.

Τα αυτιά σου άκουσαν τίποτα;

Όλων τα αυτιά κάτι πήραν. Αλλά είμαι της άποψης «Πίστευε μόνο τα μισά απ' όσα βλέπεις και τίποτα απ' όσα ακούς». Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.