Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Happy Day: Αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Η Τατιάνα στο πλευρό της θα έχει...»

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία της με τον ALPHA

Happy Day: Αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Η Τατιάνα στο πλευρό της θα έχει...»
News 18.11.2020 11:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μία δυνατή αποκάλυψη η οποία αφορά τη συμφωνία που έκλεισε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζει μέχρι στιγμής για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σταθμό η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μετά από έναν «Γολγοθά» βρήκε λιμάνι και για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για ποια ζώνη προορίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς και ποιους ανθρώπους θα έχει δίπλα της, ξεκαθαρίζοντας πως σε λίγες μέρες θα έρθουν τα επίσημα δελτία τύπου από τον ALPHA.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τατιάνα Στεφανίδου

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε εμείς επίσημα, είναι ότι η Τατιάνα ανήκει στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Καθαρή ενημέρωση. Μάλιστα ακούγεται πως στο πλευρό της θα έχει και ανθρώπους από το ενημερωτικό κομμάτι του Alpha.

Θα έρθουν επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό, αλλά αυτό που ακούγεται και διαβάζουμε είναι ότι μάλλον προορίζεται για τη ζώνη 11 με 1. Δεν σας το λέμε επίσημα. Ο σταθμός έβγαλε χθες ένα λιτό δελτίο τύπου όπου έδειχνε τη χαρά και την ικανοποίηση του που η Τατιάνα Στεφανίδου είναι στο δυναμικό του» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι είπε από τη μεριά της η Τατιάνα Στεφανίδου στο Happy Day για την συμφωνία της με τον ALPHA

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star.

Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Δε θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον» τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στην κόντρα Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Καινούργιου - Βγήκαν τα μαχαίρια! Τι συνέβη;

Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Share