Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Σταυροπούλου: Βγήκε στο Πάμε Δανάη - Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Μπάρκα

Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της

Βίκυ Σταυροπούλου: Βγήκε στο Πάμε Δανάη - Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Μπάρκα
News 18.11.2020 13:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος σήμερα για τη Δανάη Μπάρκα η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό. Κάποια στιγμή, η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, βγήκε σε βίντεο στο Πάμε Δανάη με αποτέλεσμα να κάνει την κόρη της, να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε περίσταση. Η Δανάη Μπάρκα γιόρταζε σήμερα επί τρεις ώρες τα γενέθλιά της και οι ευχές δεν σταματούσαν να έρχονται - δείτε εδώ.

Φυσικά δεν την ξέχασε η μαμά της, η οποία της έστειλε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται μαζί με όλους τους παιδικούς φίλους της προκειμένου να της πει και δημόσια τα χρόνια πολλά.

«Αγάπη μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, δημιουργική, αισιόδοξη, πολύτιμη, ξεχωριστή. Σ’ αγαπάμε πολύ», της ευχήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ στη συνέχεια, όλοι μαζί της τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων.

Απίστευτο περιστατικό στο Mega με το Πάμε Δανάη - Η ατάκα για την Σταυροπούλου που έφερε μεγάλη αμηχανία

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μία ατάκα που ειπώθηκε για την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έφερε μεγάλη αμηχανία στο πλατό και στον καλεσμένο.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή και όπως μπήκε μέσα στο πλατό σκόνταψε. Η Δανάη Μπάρκα το έριξε στην μαμά της, λέγοντας πως είναι πιθανό να τον έχει ματιάσει αφού βλέπει καθημερινά την εκπομπή.

Αυτή είναι η ατάκα που ειπώθηκε για την Βίκυ Σταυροπούλου στο Πάμε Δανάη στο Mega

Δ.ΜΠ.: Σε μάτιασε η μαμά μου που βλέπει την εκπομπή.

Α.Κ.: Μα είναι ψηλός!

Δ.ΜΠ.: Του έλεγα του Γιάννη ότι τον έχει φλερτάρει τόσο πολύ η μαμά μου πέρυσι στο J2US που ντρέπομαι να τον κοιτάω στα μάτια. Τι να κάνω; Μία την έχω!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, μάλιστα, τόνισε για τη Βίκυ Σταυροπούλου πως «την αγαπώ πολύ! Είναι πολύ συμπαθητική». Δείτε εδώ και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης από την Βίκυ Σταυροπούλου - «Έκανα προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»

Πάμε Δανάη: Η Βίκυ Σταυροπούλου «εισέβαλε» στο πλατό της Δανάης Μπάρκα

Share