The Bachelor: Μπαίνει στο παιχνίδι η Έλενα Μπάση - Δεν πιστεύετε με τι ρόλο

Οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Μπαίνει  στο παιχνίδι η Έλενα Μπάση - Δεν πιστεύετε με τι ρόλο

Στο αυριανό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης και οι παίκτριες θα έχουν μια απρόσμενη έκπληξη αφού στο παιχνίδι θα ξαναμπεί η Έλενα Μπάση.

O Παναγιώτης Βασιλάκος δέχεται μια έκπληξη στη βίλα. Οι κολλητοί του τον επισκέπτονται και εκείνος τους μιλά για τις γυναίκες που διεκδικούν μια θέση στη καρδιά του. Φυσικά οι δικοί του άνθρωποι έχουν έρθει στη βίλα με έναν σκοπό, να δουν ποια κοπέλα ταιριάζει καλύτερα με τον καλύτερό τους φίλο.

Ένα τριπλό – ραντεβού παγίδα, φέρνει τις κοπέλες αντιμέτωπες με τη ζήλια, ενώ ο Παναγιώτης μαθαίνει περισσότερα για τον χαρακτήρα τους μέσα από αυτή τη δοκιμασία.

Ένα ομαδικό ραντεβού γεμάτο μουσική και χορό φέρνει κοντά τις κοπέλες και τον Παναγιώτη, ενώ η Έλενα Μπάση ξαναμπαίνει στο «Bachelor»! Δείτε την νέα ασχολία της Έλενας έξω απο το παιχνίδι.

Αυτή η εβδομάδα στη βίλα του Bachelor, θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις!

Έλενα Μπάση: Μπήκε στο πλατό με την ταυτότητα στο χέρι - Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Η Έλενα Μπάση έχει απασχολήσει τα μέσα απο την συμμετοχή της στο The Bachelor αλλά και με το θέμα της ηλικίας της καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως είναι μεγαλύτερη απο 38 χρόνων που δήλωσε. Σήμερα 24/10 εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται κρατώντας στο χέρι την ταυτότητα της!

Ναι, καλά ακούσατε έδειξε την ταυτότητα της στην Ναταλία Γερμανού η οποία την είδε και αποκάλυψε πως είναι πολύ μικρότερη απο την ίδια.

Αργότερα η Έλενα Μπάση χωρίς να κρύβεται δήλωσε πως έχει γεννηθεί το 1978 και είναι 41 χρονών! Δείτε εδώ και την επική ατάκα που είπε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik.