Έτσι ευχήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Οι δημόσιες ευχές της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι ευχήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας επιβεβαιώνει καθημερινά πόσο καλή σχέση έχει με την κόρη της και πόσο φίλες είναι. Η τραγουδίστρια, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους για να της ευχηθεί δημόσια.

Η Νατάσα και η Χριστιάνα σχεδόν καθημερινά αναρτούν προσωπικές και αστείες τους στιγμές και μας κάνουν να "ζηλεύουμε" την τρυφερή σχέση τους.

Η σπουδαία τραγουδίστρια αποφάσισε να ευχηθεί στην κόρη της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια πολύ τρυφερή λεζάντα:

“Φωτεινό μου πλάσμα…αγάπη μου μεγάλη, χρόνια σου πολλά…όμορφα σαν εσένα…λαμπερά σαν το χαμόγελο σου…έντονα σαν τον χαρακτήρα σου…γεμάτα αγάπη σαν την ψυχή σου…να βαδίζεις πάντα στο δρόμο που εσύ διαλέγεις και να είσαι ο οδηγός του ταξιδιού σου…να είσαι ασφαλής κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σένα.. @kris_betta_ σε λατρεύω” Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου που «έριξε» το Instagram!

ευχές της θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι κάμερες την "τσάκωσαν" στη Μύκονο με την κόρη της

Η Νατάσα Θεοδωρίοδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την κόρη της στη Μύκονο και οι κάμερες τις "τσάκωσαν" στα κοσμοπολίτικα στενά του νησιού να περνούν ξέγνοιαστες ώρες μαζί και να χαλαρώνουν μετά από ένα δύσκολο χειμώνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε το νησί των ανέμων και μαζί της δε θα μπορούσε να μην έχει την κόρη της, Χριστιάννα Μπέτα. Οι δύο κυρίες πέρασαν μερικές δύσκολες ώρες τον προηγούμενο καιρό, ωστόσο πλέον ξέγνοιαστες απολαμβάνουν κάθε λεπτό από το καλοκαίρι τους.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη

Μαμά και κόρη, έφαγαν μαζί, ενώ το βράδυ περπάτησαν στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια, όπου η Νατάσα Θεοδωρίοδυ πόζαρε στο κινητό της μικρής της. Να σημειώσουμε πως στο ίδιο σημείο εντοπίσαμε και τον Γιάννη Κουκουράκη με μία ξανθιά παρουσία. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Νατάσα Θεοδωρίδου Μύκονος