Big Brother: Το after πάρτυ του γάμου και ο ερωτικός χορός Κεχαγιά - Άννας Μαρίας

Ξεσηκώθηκαν όλοι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Το after πάρτυ του γάμου και ο ερωτικός χορός Κεχαγιά - Άννας Μαρίας

Ο γάμος του Κεχαγιά και της Άννας Μαρίας ήταν ότι πιο απολαυστικό έχουμε παρακολουθήσει στο σπίτι του Big Brother. Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε το πάρτι και ο.. ερωτικός χορός του ζευγαριού!

Όλοι οι παίκτες φάνηκε να καταδιασκεδάσουν το όλο σκηνικό και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Μετά το μυστήριο και την ανταλλαγή όρκων, το ζευγάρι έκοψε τη τούρτα και χόρεψαν ένα πολύ ρομαντικό και ερωτικό τραγούδι, αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Ο ερωτικός χορός Κεχαγιά - Άννας Μαρίας

Big Brother: Ξέσπασαν σε γέλια κατά την διάρκεια του γάμου Δημήτρη - Άννας Μαρίας

Έφτασε η μεγάλη μέρα στο σπίτι του Big Brother και σήμερα παντρεύεται ο Δημήτρης και η Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτες κατά την διάρκεια του μυστηρίου, ξέσπασαν σε γέλια.

Και οι 2 είχαν γράψει ξεχωριστά τους όρκους τους και ήταν έτοιμοι να τους πουν δυνατά μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Ο Ζακ είχε αναλάβει τον ρόλο του.. Παπά χωρίς ποτέ να καταφέρει να πει τα λόγια του χωρίς να γελάσει. Σε παρόμοια κατάσταση, φυσικά, ήταν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Αναμφίβολα μας πρόσφερε επικές στιγμές γέλιου!

Ξέσπασαν σε γέλια κατά την διάρκεια του γάμου Δημήτρη - Άννας Μαρίας

Big Brother: Στα μαχαίρια ξανά Ραϊσα - Σοφία - "Την θεωρώ κρύα!"

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραίσα και η Σοφία βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια αφού η Σοφία επαναλαμβάνει να κάνει πράγματα που εκνεύριζουν την συμπαίκτρια της.

Έφτασε ο μεγάλος γάμος και οι Ραίσα, Ραμόνα, Πυργίδης και Χρήστος ήταν οι αρμόδιοι και οι διοργανωτές της ετοιμασίας του φαγητού.

Η Σοφία όμως άρχισε να.. επιβλέπει τις ετοιμασίες με σκοπό να εκνευρίσει για ακόμη μια φορά την Ραίσα η οποία δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της.

Η δεύτερη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι την ενοχλεί όταν μαγειρεύει να έχει κάποιον πάνω από το κεφάλι της αλλά η Σοφία φαίνεται να την αγνοεί και να της δίνει εντολές.

στα μαχαίρια ξανά Ραϊσα - Σοφία