Ραγδαίες εξελίξεις με την Eurovision 2021 - Θα γίνει αλλά με εξωπραγματικό τρόπο!

Νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την Eurovision 2021 - Θα γίνει αλλά με εξωπραγματικό τρόπο!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον διαγωνισμό της Eurovision. Η επιτροπή έχει θέσει όλα τα σενάρια σχετικά με το πώς θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το show το 2021, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Eurovision ήταν μία από τις διοργανώσεις που ματαιώθηκαν το 2020 και όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο κύμα της πανδημίας δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ούτε φέτος.

Τι θα συμβεί με την Eurovision 2021

Όπως αναφέρει το ogaegreece φέτος θα υπάρξει και μαγνητοσκόπηση της εμφάνισης του κάθε καλλιτέχνη πριν τον διαγωνισμό.

Είναι πιθανό να μην μπορέσουν κάποιοι καλλιτέχνες να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ λόγω της καραντίνας και έτσι ο κάθε ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα είναι υπεύθυνος να μαγνητοσκοπήσει ένα βίντεο με την ερμηνεία του κάθε καλλιτέχνη.

Φυσικά τα γυρίσματα αυτά θα γίνουν χωρίς την παρουσία του κοινού και το βίντεο δεν θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα πριν από τη μέρα του διαγωνισμού. Θα δούμε ωστόσο τελικά την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision; Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Eurovision 2021

Στεφανία Λυμπερακάκη: Η αποκάλυψη για τη Eurovision 2021 και τα μηνύματα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 καθώς και στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που προκάλεσαν τη ζήλεια του συντρόφου της.

Η νεαρή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να δούμε και τον αγαπημένο της να εμφανίζεται στη σκηνή μαζί της φέτος, ενώ αποκάλυψε πως όταν είχε έρθει στην Ελλάδα είχε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στη συνέχεια αυτός της έστειλε μηνύματα στο Instagram!

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision 2021 και για τα μηνύματα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Στεφανία αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γνωστό τραγουδιστή, όταν αυτός την ακολούθησε στο Instagram, γεγονός που προκάλεσε τη ζήλεια του συντρόφου της.

«Όχι, δεν θα έρθει ο σύντροφός μου στη σκηνή. Το αγόρι μου ζήλεψε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μιλήσαμε λίγο στην Αθήνα, μετά με ακολούθησε στο Instagram, μου έστειλε μήνυμα «είσαι ένα αστέρι» και μετά μιλούσαμε και μιλούσαμε. Και μετά μου λέει ο φίλος μου: Σταμάτα τώρα! Τι είναι αυτό;», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.