GNTM 3: Η ημερομηνία του τελικού είναι γεγονός - Οι αλλαγές λόγω κορωνοϊου

Oλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η ημερομηνία του τελικού είναι γεγονός - Οι αλλαγές λόγω κορωνοϊου

Σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη για την ημερομηνία που θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 αφού πλέον όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν τελειώσει εδώ και δεκαπέντε ημέρες όπως αποκάλυψε ο Χάρις Λεμπιδάκης και το μόνο που απομένει πια είναι να γίνει το μεγάλο live όπου θα αναδειχθεί ο νικητής.

Στο live σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρχουν οι συγγενείς των παικτών καθώς υπάρχουν ειδικά μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η τελική ημερομηνία λοιπόν είναι την Τετάρτη 16 Δεκέμβρη, δείτε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ. Δείτε τι δήλωσε η μητέρα πρώην παίκτη για την συμμετοχή του.

GNTM 3 - Λία: Καυστική στις δηλώσεις της για την Μαρινέλα - "Ήταν κοιμισμένη, γι΄αυτό..."

Μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας Ζύλα από το GNTM 3 οι συμπαίκτες της έκαναν δηλώσεις. Η Λία ήταν αυτή που "έριξε" πολύ καυστικά σχόλια.

Η Μαριαγάπη από την άλλη, δήλωσε πως αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Δημοσθένη ο οποίος όπως ισχυρίζεται η ίδια δεν αγαπά το modeling. Να τονίσουμε πως η Μαρινέλα με τον Δημοσθένη πριν μπουν στον σετ της φωτογράφισης είχαν έναν καυγά στα παρασκήνια.

"Νομίζω ότι η Μαρινέλα δυστυχώς είναι όντως κοιμισμένη γιατί δεν είχε αποκτήσει καθόλου αντίληψη και γι' αυτό πήγε σπίτι της" ήταν τα λόγια της Λίας.